• Reptielendag ZOO&ZO!

    Ferry Torrez

ZOO&ZO Reptielendag 2018: een gigantische

12-10-2018, 11:52 | Lezersnieuws | Tineke Vlastuin

Datum:

zaterdag 20 oktober 2018, 09:00

Locatie:

Lorentzstraat 1b
ZOO&ZO dierenspeciaalzaak
Ede

Reptielenshow Dit jaar wordt het magazijn van ZOO&ZO omgetoverd tot een theaterzaal waar Ferry Torrez zijn reptielenshow gaat geven. Tijdens de reptielenshow sta jij oog in oog met slangen van 7 meter, krokodillen, vogelspinnen, leguanen en allerlei andere reptielen. Het beloofd een leerzaam, indrukwekkend en interactief spektakel te worden. Durf jij het aan? Kom dan naar de gratis shows om 11.00, 10.00 of 15.00 uur!

Photobooth Durf jij het aan om een slang om je nek te leggen ?n er mee op de foto te gaan? Vorig jaar waren er zo veel dappere kinderen (en volwassenen), dat ZOO&ZO dit jaar voor twee fotohokjes heeft gekozen. Dus laat je gratis op de foto zetten ?n neem de foto direct mee naar huis: je kunt hem dus aan iedereen laten zien.

Een complete beleving De Reptielendag van ZOO&ZO is dit jaar een complete beleving. Je kunt meedoen met een winactie, je kunt slangen, vogelspinnen en andere reptielen vasthouden en je wordt voorzien van lekkere hapjes. Zijn de gratis hapjes niet voldoende? Dan kun je ook wat lekkers halen bij de foodtrucks. Kortom: de reptielendag van ZOO&ZO is een ware en complete beleving.

Leerzaam ?n goedkoop Er zijn natuurlijk allerlei leuke, gratis activiteiten in de winkel. Deze dag staan de reptielen centraal: je leert alles over de reptielen. Zit jij in twijfel of je een reptiel als huisdier moet nemen? Dan is deze dag het perfecte moment om informatie in te winnen ?n er een aan te schaffen. Want naast het spektakel heeft ZOO&ZO ook allerlei mooie acties: dus kom langs en proef de beleving!

Meer weten? Wil je meer weten? Ga dan naar www.zoo-enzo.nl, hier kun je alle nodige informatie vinden.