• Workshop Netwerken is net werken

    InspiratieCafé Ede

Workshop Netwerken is net werken

31-01-2018, 13:20 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 21 februari 2018, 20:00 tot 22:00

Locatie:

Celsiusstraat 54, Ede
Studio Quink
Ede

In welke baan wil je graag werken? Ben je als ZZP'er op zoek naar nieuwe opdrachten? Tijdens deze workshop in het InspiratieCafé leren we meer over netwerken. Wie zitten er in je netwerk en wat kunnen deze mensen voor jou betekenen?

Samen met Herbert te Velthuis (outplacement- en loopbaanadviseur) oefenen we met een elevatorpitch, gaan in gesprek met elkaar en kijken wie je in jouw netwerk hebt om de ander op weg te helpen naar een baan of nieuwe opdracht.

Na deze avond zal jij je vertrouwd voelen met jouw verhaal en weet je hoe je een netwerkgesprek aan gaat. Kom uit je comfortzone en meld je aan voor deze interactieve avond!.

Praktische informatie

Start

Inloop vanaf 19:30 uur, de workshop start om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 22 uur.

Na afloop is er volop gelegenheid om Herbert en elkaar, onder het genot van een hapje en drankje, te ontmoeten. Een leuke manier om ervaringen te delen en gedachten uit te wisselen!

Toegang

10 euro (graag contant en gepast betalen bij binnenkomst). Dit bedrag is inclusief een kopje koffie/thee met iets lekkers bij de ontvangst en een hapje en drankje achteraf.

Locatie

Studio Quink, Celsiusstraat 54, 6716 BZ Ede

Aanmelden

Er is plaats voor maximaal 20 deelnemers, dus meld je snel aan door een mailtje met je naam te sturen naar studioquink@gmail.com.

Meer info

Kijk voor meer informatie op www.studioquink.nl