• Werkruimte

    Bewust Ede
  • Werkruimte

    Bewust ede

Workshop: Inrichten van je werkruimte.

16-08-2018, 22:10 | Lezersnieuws | Hennie van de Vendel

Datum:

dinsdag 2 oktober 2018, 16:00 tot 19:00

Locatie:

Hoefweg 2 / hoek zandlaan 2
Restore Ede
Ede

Ben jij zzp'er met een eigen werk of behandelruimte en/of wachtkamer? En wil je graag tips om deze zo in te richten dat je klant zich er thuis voelt? Dan is deze, gratis, workshop iets voor jou.

Bewust Ede, Lavelli Interieurontwerp en Restore Ede organiseren samen deze workshop en netwerkbijeenkomst voor zelfstandig Professionals. Vanaf 16.00 uur ben je welkom bij Restore kringloop Ede. Van 17.00 tot 18.00 uur geeft Laura Vellinga tips over het goed inrichten van je werkruimte. Hierbij laat zij aan de hand van items uit de kringloopwinkel zien hoe je het verschil kunt maken.

Na de workshop is er ruimte om te winkelen, vragen te stellen aan Laura en om te netwerken. Vergeet dus niet je visitekaartjes mee te nemen.

Bewust Ede is een platvorm voor zelfstandige Professionals die werkzaam zijn op het gebied van Persoonlijke Groei, Gezondheid, Welzijn of Duurzaamheid. Ben je ge?nteresseerd in het lidmaatschap van Bewust Ede dan ben je van harte welkom om kennis te komen maken. Voor meer info kijk op www.bewustede.nl

Laura Vellinga is interieurarchitect en heeft haar eigen bedrijf Lavelli Interieurontwerp.

Restore Kringloop Ede is aangesloten bij Bewust Ede en stelt de ruimte in de winkel beschikbaar voor deze netwerk en workshop bijeenkomst.