• Jongeren vertellen over biodiversiteit

    WoesteLand Academie

Vertel jouw duurzame verhaal aan jongeren. Volg de training 'Storytelling over Duurzaamheid'.

22-01-2018, 10:20 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 17 februari 2018, 10:30 tot 14:30

Locatie:

Nijverheidlaan 23A, Ede
Speeltuin De Zanderij
Ede

Op 17 februari geeft de WoesteLand Academie de training Storytelling over Duurzaamheid. Deze training zal gegeven worden bij de speeltuin De Zanderij in Ede en is voor alle geïnteresseerden toegankelijk. Tijdens de training krijgen deelnemers handvatten aangereikt waarmee ze een pakkend, duurzaam verhaal kunnen vertellen aan jongeren. Door meer mensen te onderwijzen over jongeren, natuur en duurzaamheid hoopt de WoesteLand Academie meer jongeren te kunnen bereiken en samen te bouwen aan een duurzame samenleving.

Tijdens de training 'Storytelling over Duurzaamheid' krijg je inzicht in de verschillende elementen van een goedlopend en overtuigend verhaal en leer je inzien waarom het belangrijk is om over duurzaamheid te vertellen. Ook krijg je handvatten aangereikt om verhalen over duurzaamheid op jongeren over te brengen en creëer je uiteindelijk jouw eigen verhaal over duurzaamheid. Zo sluiten we zo veel mogelijk aan op jouw praktijk.

Kosten: € 30 inclusief biologische en vegetarische lunch. Iedereen die zich minimaal 6 weken van tevoren opgeeft, krijgt een vroegboekcadeau. Opgeven kan via www.woestelandacademie.nl.

Over de WoesteLand Academie

De WoesteLand Academie is opgericht om, door middel van workshops, trainingen en cursussen, geïnteresseerden handvatten te geven om jongeren te inspireren voor natuur en duurzaamheid. Het is onderdeel van WoesteLand, de jongerenafdeling van IVN Natuureducatie. Al 50 jaar organiseert WoesteLand diverse actieve en gezellige jongerennatuurvakanties in binnen- en buitenland, waarbij altijd een steentje wordt bijgedragen aan het behoud van het gebied. De kennis die daarbij is opgedaan wordt nu via de trainingen van de WoesteLand Academie doorgegeven aan een groter publiek. Door jongeren zelf de natuur te laten beleven werkt WoesteLand aan een duurzame samenleving.