• De line-up van het Smeltfeest

    Case Communicatie

Spectaculaire slotavond Friends on Ice

10-01-2018, 10:41 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 20 januari 2018, 20:00 tot zondag 21 januari 2018, 00:00

Locatie:

Raadhuisplein , Ede
IJsbaan Ede-Centrum
Ede

Spectaculaire SLOTAVOND Friends on Ice

De Stichting Friends on Ice organiseert op de laatste avond van het ijsbaanproject, 20 januari 2018, het zogenaamde SMELTFEEST. Hiervoor zijn DJ Levi, Stef Ekkel, Lesley Williams, Helemaal Hollands en Jan Keizer & Anny Schilder geboekt.

'We trekken op 20 januari 2018 de stekker eruit'. Zo komen we aan de naam Smeltfeest. Het programma begint om 20.00 u. en eindigt om 00.00 u.

De optredens vinden plaats op de ijsbaan, daarom doen we de kachel boven de ijsbaan aan. Dan zal het wellicht aangenamer worden, maar het is toch wel verstandig op een dikke jas aan te doen.

Goede Doel

De opbrengst van dit evenement gaat naar de Stichting Ziekenhuis Gelderse Vallei. Je krijgt dus niet alleen een zeer gezellige en leuke avond, maar je steunt daarmee ook nog het goede doel.

Kaarten

Kaarten à € 15,00 inclusief 1 consumptie, zijn vanaf dinsdag 9 januari a.s. online te koop via https://www.ticketjames.com/ of aan de kassa van de ijsbaan. Je mag die avond gratis schaatsen en ook mag je gratis schaatsen 'huren'.

'Het leuke is dat je tijdens het evenement gewoon kunt schaatsen, maar je kunt natuurlijk ook genieten van de muziek vanaf Café 'De Scheve Schaats'.