• Jan Klaassen en Katrijn, samen met de veldwachter en de boef. Waar zou Snuffel zijn?.

    Minke Stolk

Poppenkast in het Kijk en Luistermuseum

04-07-2018, 17:05 | Lezersnieuws | Riet Beaujean

Datum:

donderdag 12 juli 2018, 14:30

Locatie:

Kerkstraat 1
Kijk en Luistermuseum
Bennekom

In het Kijk en Luistermuseum is de tentoonstelling ?Poppen aan het woord? ingericht. Tot en met 3 november zijn hier poppen en marionetten van bekende poppenmakers en theaters uit binnen- en buitenland te zien. Regelmatig is er in het museum een poppenkastvoorstelling voor jeugdige museumbezoekers, de eerste keer op donderdag 12 juli om 14.30 uur.

Donderdag 12 juli organiseert het museum voor jeugdige bezoekers (kinderen van 4 t/m 8 jaar) een poppenkastvoorstelling over de avonturen van Jan Klaassen, het hondje Snuffel en...de rest houden we nog even geheim. De voorstelling begint om 14.30 uur, duurt circa 30 min en wordt gegeven door Poppentheater De Toverbezem uit Ede. Na afloop hiervan kunnen de kinderen zelf een poppenkastje maken. Bovendien krijgen ze twee vingerpopjes om zelf poppenkast mee te spelen. Aan deze workshop kunnen maximaal 20 kinderen meedoen. De prijs per deelnemer is ? 1,-. Kaarten hiervoor zijn alleen op de dag zelf te koop, bij de kassa van het museum. Vooraf reserveren kan niet! Voor het kijken naar de poppenkastvoorstelling hoeft niet extra te worden betaald. Later dit jaar wordt dit evenement nog 4 keer herhaald, te weten op dinsdag: 17 juli, 7 augustus, 21 augustus en 23 oktober.

EINDE PERSBERICHT

Kijk en Luistermuseum Kerkstraat 1, 6721 VA Bennekom T 0318-414629 kijkenluistermuseum.nl facebook.com/kijkenluistermuseum www.kijkenluistermuseum.nl