• Een gezin van een vader, een moeder, een jongetje, een meisje en een baby. De moeder voedt de baby aan de borst en de rest van het gezin kijkt liefdevol toe.

    La Leche League

Picknick La Leche League

12-07-2018, 10:00 | Lezersnieuws | Sarah Heideman

Datum:

woensdag 15 augustus 2018, 09:30 tot 12:30

Locatie:

Kernhemseweg 3
landgoed Kernhem
Ede

Borstvoedingorganisatie La Leche League organiseert een zomerse ontmoetingspicknick voor ouders die hun kind borstvoeding geven en voor aanstaande ouders die van plan zijn borstvoeding te gaan geven. Tijdens deze bijeenkomst is er gelegenheid om je vragen aan elkaar te stellen of aan de aanwezige leidsters. Onze leidsters zijn ervaringsdeskundigen die zich verder hebben verdiept in de theorie omtrend borstvoeding. Zij kunnen je eerlijke, wetenschappelijk onderbouwde informatie geven om je verder opweg te helpen. In Ede organiseren we maandelijkse bijeenkomsten voor moeders die borstvoeding geven, waar we aan de hand van een thema informatie en ervaringen uitwisselen.

Kom naar de picknick en maak kennis met onze organisatie en ontmoet andere ouders. Stel al je vragen terwijl de kinderen lekker spelen. Neem je wat lekkers mee om uit te delen?

Kijk op onze facebook voor eventuele wijzigingen