• Opening nieuwe vleugel HNK Ede donderdag aanstaande 1 februari

    Vanessa Oudshoorn Spaargaren

Opening van de nieuwe vleugel van HNK Ede door Wethouder Willemien Vreugdenhil

29-01-2018, 09:50 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 1 februari 2018, 16:30 tot 19:00

Locatie:

Bennekomseweg 41, Ede
HNK Ede
Ede

HNK Ede breidt uit. Donderdag 1 februari 2018 is de feestelijke opening van de nieuwe HNK vleugel. Wethouder Willemien Vreugdenhil, onder meer verantwoordelijk voor de portefeuille economie en arbeidsmarkt, zal de opening om 17.30 uur verrichten. Het netwerkevent begint al om 16.30 uur met borrelen, netwerken, inspiratie opdoen en de verschillende werk- en vergaderplekken bekijken. Interesse om aanwezig te zijn? Vraag naar de mogelijkheden door een mailtje te sturen naar receptie.ede@hnk.nl.

Het programma ziet er als volgt uit:

16.30 uur - ontvangst

17.30 uur - officiële opening

17.45 uur - netwerkborrel

19.00 uur - einde

HNK Ede Horapark is een ware parel op de Veluwe. In een bosrijke omgeving, is deze HNK vestiging de vergaderlocatie bij uitstek. Naast (ingerichte) kantoorruimtes en flexwerkplekken biedt deze vestiging vele vergaderruimtes van verschillende omvang voor een brede range aan bijeenkomsten en trainingen.

HNK (Het Nieuwe Kantoor) is een inspirerende omgeving met stijlvolle werkplekken, kantoorruimtes, vergaderaccommodaties, horeca en veel ondersteunende diensten. Met dit concept richt initiatiefnemer NSI (eveneens eigenaar van het gebouw) zich op de groeiende behoefte aan full service en flexibele concepten in de kantorenmarkt.