Open Doors Nacht van Gebed

24-05-2018, 12:09 | Lezersnieuws | Stieneke Versteeg

Datum:

vrijdag 1 juni 2018, 22:30 tot zaterdag 2 juni 2018, 06:00

Locatie:

Bettekamp 99
De Wissel
Ede

Nacht van gebed in Ede. De Open Doors Interkerkelijke Nacht van gebed, die in voorgaande jaren gehouden werd in kerkgebouw De Ark, wordt dit jaar gehouden in gebouw De Wissel, EG. Jonah, Bettekamp 99 te Ede.

Wereldwijd worden miljoenen christenen vervolgd omdat ze geloven in de Here Jezus. Zij vragen keer op keer om gebed. Om daaraan gehoor te geven houdt Open Doors jaarlijks een Nacht van Gebed op diverse locaties in Nederland. Met opzet ?s nachts omdat juist dan veel vervolgde christenen het extra zwaar hebben. Bid mee!

Jummai uit Nigeria na een aanval op haar dorp: ?Elke avond zijn we bang dat we ?s nachts wederom worden aangevallen. ?s Ochtends dank ik God telkens opnieuw voor Zijn bescherming.? Als christen maken we deel uit van hetzelfde Lichaam van Christus. Bidt u mee voor onze geloofsgenoten zoals Jummai? Deze Nacht staan christenen centraal uit onder meer Nigeria, Eritrea, de moslimwereld en Centraal-Azi?.

Kom naar de Nacht van Gebed voor de vervolgde kerk van 1 op 2 juni in gebouw De Wissel, Bettekamp 99 te Ede. De Nacht begint om 22.30 uur en duurt tot 6.00 uur. U kunt er ook voor kiezen om een deel van de nacht mee te bidden. Schuif gerust aan! Tijdens de nacht horen we verhalen van vervolgde christenen en ondersteunen we hen door gebed.

Meer informatie: www.opendoors.nl/nacht