• Gerry als consulente in Israël

    Ed van Seters

Mooi gemaakt in Israël

08-11-2018, 11:28 | Lezersnieuws | Ed van Seters

Datum:

dinsdag 20 november 2018, 10:00 tot 21:00

Locatie:

Ede Centrum
Ede

Het Israël Producten Centrum heeft als doelstelling de duizenden naar Israël terugkerende Joden te steunen door middel van de verkoop van Israëlische producten. Online, via de Gallery Shop in het Israël Centrum in Nijkerk en via Israël consulentes worden top producten uit Israël verkocht. De producten worden onder andere ingekocht bij kibboetsen en kleine werkplaatsen, die veel immigranten aan het werk helpen. Bovendien geven ruim tweehonderd, vrijwillige(!) Israël consulentes thuis en op bijeenkomsten voorlichting over de betekenis van Israël. Israël heeft de liefdadigheid niet nodig, maar wel de support. Geniet van onze Israëlische producten en help Israël economisch te ontwikkelen.

Gerry is één van die gemotiveerde vrijwilligster, met gedegen kennis van de producten en met een grote liefde voor Israël. Zij heeft normaal een assortiment artikelen op voorraad, maar deze dinsdag staat het meeste uitgestald in haar woonkamer. Uiteraard zijn er weer de bekende producten, zoals de uitstekende Israëlische wijnen die u tijdens het Open Huis kunt proeven. Dit is een goede gelegenheid om een prachtige wijn voor de feestdagen uit te zoeken.

Zoekt u originele cadeaus, dan moet u zeker komen kijken. Een echte cadeautip is het stripboek Tel Israël, het indrukwekkende verhaal van de Joodse staat. Voor dames prachtige verzorgingsproducten op basis van modder en mineralen uit de Dode Zee en exclusieve mediterrane producten voor een perfecte maaltijd. Volop hartverwarmende cadeaus voor al je vrienden, familie en zakenrelaties.

Iedereen is op 20 november van harte welkom bij Gerry van Seters, de IPC-consulente in Ede-centrum . Naast dit OPEN HUIS bent u ook op andere dagen, na telefonische afspraak (tel. 650692) welkom op de Saffierstraat 12.