Martin Zonnenberg bespeelt virtueel orgel

16-05-2018, 15:14 | Lezersnieuws | Jessica van Leeuwen

Datum:

zaterdag 19 mei 2018, 10:00 tot 16:00

Locatie:

Kattenbroekerweg 10
Orgelmakerij Noorlander B.V.
Lunteren

De instrumenten van Orgelmakerij Noorlander zijn uitgerust met de revolutionaire techniek ?Hauptwerk?. Kerkorgels van over de hele wereld klinken middels deze software bij mensen in hun eigen woonkamer. Ook bij Martin Zonnenberg thuis: ?Ik ben blij met de keuze voor een orgel van Noorlander. Het is een instrument op maat. Ik studeer nu nog meer en het inspireert me bij het improviseren! Dank voor het professionele advies, zowel voor als na de levering.?

Tijdens de EO ?Nederland Zingt? dag bespeelt Martin Zonnenberg inmiddels enkele jaren een speciaal door Orgelmakerij Noorlander ontworpen concertorgel. In de Jaarbeurs Utrecht begeleidde hij ook dit jaar op vaardige wijze de ruim 10.000 zangers op de klanken van het grote orgel van de St. Laurenskerk te Rotterdam.

Aanstaande zaterdag 19 mei demonstreert Martin Zonnenberg deze nieuwe en revolutionaire orgels in de showroom van Orgelmakerij Noorlander (Kattenbroekerweg 10, Lunteren). Tijdens een concert om 13:30 uur speelt hij uiteenlopende orgelimprovisaties en koraalbewerkingen.

De orgelshows bij Noorlander zijn niet alleen informatief, ze zijn vooral ook heel gezellig. In een ontspannen sfeer kunt u kennismaken met het beste van Hauptwerk. Maar meer nog, u kunt ook zelf spelen! Neem gerust uw bladmuziek mee en ontdek de diverse wereld van de echte kerkorgelklanken.

U bent welkom van 10:00 - 16:00 uur! Meer informatie vindt u op www.noorlanderorgels.com.