• Bertie Hendriks

    onbekend

Lezing 'leerling van het leven' door Bertie Hendriks

24-02-2018, 17:01 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 1 maart 2018, 20:00 tot 21:30

Locatie:

Emmalaan 1, Bennekom
De Ontmoeting, Emmalaan 1, Bennekom
Bennekom

Bertie Hendriks neemt je mee door zeven levensfasen: geboorte, kind, jongere, volwassene, oudere, dood en 'de Lege Ruimte'. In elke fase vind je spiegels van je diepere drijfveren, verlangens en uitdagingen. In elke fase worden krachten in je wakker en krijg je een geschenk en een opgave van het leven. Jong of oud, het is nooit te laat om je de wijsheid van deze geschenken eigen te maken. Aan de hand van de vraagstukken die zich voordoen in de levensfasen, vertelt Hendriks over het avontuur, bewust leerling van het leven te zijn.

'Ontwikkeling' vind ik het mooiste, meest basale en meest sprankelende woord voor wat leven is.' Uit: Dagboek van de Ziel

Bertie Hendriks (1951) is natuurkundige, leraar, creatieve geest, gids bij levensvragen en schreef Dagboek van de Ziel over de levensfasen. Hij leidt opleidings- en retraitegroepen bij het ITIP waar hij mededirecteur is. Naast zijn werk binnen het ITIP besteedt hij tijd aan de stichting Kameroen Werkt! Hij vindt het geweldig om vanuit persoonlijk contact projecten op te zetten om duurzaam werk en creatief ondernemerschap te initiëren.