Lazy Sunday Borrel & Bites for Singles

16-05-2018, 22:40 | Lezersnieuws | Francisca Wegdam

Datum:

zondag 25 november 2018, 16:00

Locatie:

Grotestraat 93
LEF Mixstore
Ede

Lazy Sunday Borrel & Bites for Singles Kom en ontmoet leuke 30+, 40+ en 50 plussers uit Ede e.o.

iedere koopzondag...met live muziek

De laatste zondag van de maand is d? koopzondag. LEF is dan, zoals waarschijnlijk bij jullie bekend, altijd open. Wat nieuw is, is dat Francisca nu iedere maand aansluitend het Lazy Sunday Borrel & Bites organiseert bij LEF speciaal voor singles. Ze heeft bij ons de ideale locatie gevonden omdat er overal knusse zithoekjes zijn en fijne eettafels in alle maten om aan te zitten. Afhankelijk van het aantal personen is er voor de 30+, 40+ en 50 plussers ieder een eigen plek.

Francisca zegt er zelf het volgende over:??Wat mij zo aanspreekt bij LEF is de gezellige en open sfeer. Al die verschillende meubels, spullen en kleding hebben een verhaal. Net als Wendy en Dick van LEF een uniek verhaal hebben. En jij? Wat is jouw verhaal? Deel het in de community singles. Borrelen bij LEF is een mooie manier om andere singles te ontmoeten. Vind je het te druk worden of zit je nou juist met ??n bepaald persoon leuk te praten? Dan zijn er overal gezellige hoekjes om rustig verder te praten en elkaar beter te leren kennen.?

Zelf is Francisca vegetari?r. Om de simpele reden dat ze niet wil doden. Zij is erachter gekomen dat ze prima functioneert op groente en fruit. Omdat de zondag toch een dag van bezinning is nodigt zij jullie uit mee te doen met heerlijke vegetarische bites/hapjes. Je zult versteld staan hoe heerlijk die zijn bij LEF. Natuurlijk zijn er ook andere lekkere bites voor tijdens de borrel. Als je speciale dieet wensen hebt, laat het weten, dan houdt de keuken daar rekening mee. Wendy en Dick willen graag dat iedereen zich thuis voelt bij LEF. Via ?Ede doet mee? zijn ook Borrel & Bites-Bonnen te koop. Wel vooraf graag inschrijven met vermelding van je naam en leeftijd.

Kom naar LEF Lazy Sunday Borrel & Bites iedere laatste zondag van de maand van 16-18 uur Ontmoet leuke 30+, 40+ en 50 plussers uit Ede e.o. Bijdrage: ?5 ?Graag inschrijven: info@lefmixstore.nl ? Fijn voor ons als je van te voren aangeeft of je gebruik wilt maken van de ?Easy Sunday Offer: 4 drinks & 4 bites voor ?22,50

Wij kijken naar jou uit en vinden het leuk er samen een gezellige ZONDAG van te maken! Datum: zondag 25 november en 30 december 2018? Waar: LEF mixstore, Grotestraat 93, Ede