• Roll Around The World

    Rozijn Repro (Victor Klompmaker)

La Luna Rodars geeft weer een Grote Show in Cultura

07-01-2018, 17:31 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 11 februari 2018, 14:30 tot 19:45

Locatie:

Molenstraat 45, Ede
Cultura
Ede

Een lichte gymzaal op de Ceelman van Ommerenweg in Ede is de plek waar rolschaatsvereniging "La Luna Rodars" iedere zaterdag traint. Als enige rolschaatsvereniging in de omgeving. In Gelderland bestaan ze niet meer: rolschaatsverenigingen. En in de rest van Nederland zijn we ook aardig dun gezaaid. "La Luna Rodars" is dus eigenlijk wel uniek te noemen. We zijn een vereniging die al meer dan 65 jaar bestaat. Geen grote vereniging, dat niet nee. Bij ons kent ons nog ons. Ouderwets gezellig dus! Wij zijn voor jong en oud toegankelijk. Een combinatie van sport en jazzballet? Of misschien toch meer kunstschaatsen op wieltjes? Noem het zoals je wilt. Het is in ieder geval een lust om naar te kijken. Alle trainsters geven vrijwillig les. Ze zijn opgeleid in eigen "beheer". De lessen duren 1,5 uur en de kosten? Slechts 11 euro per maand en de 1e maand gratis. En de rolschaatsen dan? Die zijn de eerste maanden te huur. Kortom: we trekken onze leden het vel niet over de neus en dat is mooi meegenomen in deze dure tijden. Ben je niet zo lenig en vind je rolschaatsen eigenlijk wel eng? Menigeen kwam bij ons op dezelfde manier binnen en stond later als heuse vedet(te) op de "planken" bij een van onze bekende "Grote Shows"!

Binnenkort geven wij weer een show in "Cultura" in Ede en wel op zondag 11 februari 2018 met als titel "Roll around the world".

We vinden het erg gezellig, zo'n kleine vereniging, maar het is fijn als anderen daar ook van kunnen meegenieten. Kom dus kijken op zondag 11 februari. Er is een voorstelling om 14.30 en om 18.30 uur. Je krijgt dan een goed beeld van wat we doen. Een kaartje voor de middagvoorstelling kost 10 euro (excl garderobe en een drankje). Een kaartje voor de avondvoorstelling kost 12,75 euro (incl garderobe en een drankje).