Jubileumviering Jongerenkoor Sint Antonius

23-09-2018, 12:46 | Lezersnieuws | Bianca Damink

Datum:

zondag 11 november 2018, 09:30

Locatie:

Stationsweg 112
St. Antoniuskerk
Ede

Jubileumviering Jongerenkoor Sint Antonius

Na 50 muzikale jaren is het eindelijk zover: Jongerenkoor Sint Antonius uit Ede bestaat een halve eeuw! Daar wordt uitgebreid bij stil gestaan. Op zondag 11 november vindt er om 09.30 uur een feestelijke jubileumviering plaats in de Sint Antoniuskerk te Ede. Tientallen oud-leden, muzikanten en de voormalig dirigenten staan die dag samen met het huidige koor op het altaar om gezamenlijk oude tijden te doen herleven.

Meezingconcert

Ook is er vrijdag 9 november een meezingconcert in het Marnix College. Oud-leden brengen die avond samen met het huidige koor ?gouwe ouwe? nummers ten gehore. Natuurlijk is alle publiek hierbij meer dan welkom! Het concert vindt plaats in de aula, de zaal opent om 19.30 uur. Entree is gratis.

Repetities

Het koor verschijnt uiteraard niet onvoorbereid ten tonele. Alle jubilarissen kunnen vanaf 12 oktober en begin november mee-repeteren op vrijdagavonden vanaf 20.00 uur. De repetities vinden plaats in de kerk aan de Stationsweg 112 te Ede. Ook dan is er na afloop ruimte voor een gezellig samenzijn in de welbekende kelder.

Bent u een oud-lid en wilt u graag meezingen of informatie ontvangen? Meld u dan aan via JKA50@outlook.com.