• Ik Ben Bewust Onderwijs school IBBO Barnsteen te Ede

    IBBO Myrthe Boijmans

IBBO-school op inspiratiemarkt HSPcongres

26-10-2018, 02:06 | Lezersnieuws | Petra Kaizer

Datum:

vrijdag 9 november 2018, 10:00 tot 18:00

Locatie:

Bennekomseweg 24
de Reehorst
Ede

De spirituele school voor hooggevoelige kinderen (PO en VO) is aanwezig op het landelijke Congres over Hooggevoeligheid bij de Reehorst in Ede, 9 november van 10-18 uur. Op de Inspiratiemarkt staan organisaties, bedrijven en zzp-ers met een aan HSP gerelateerd aanbod. Ook IBBO Barnsteen presenteert zich.

School IBBO Barnsteen is een erkende school voor basis- en voortgezet onderwijs. IBBO staat voor Ik Ben Bewust Onderwijs. Op deze spirituele school in Ede komen veelal hooggevoelige kinderen. 

IBBO Barnsteen in Ede zoekt docenten voor wiskunde en andere vakken op VMBO-HAVO-VWO niveau. Ook leerkrachten voor het basisonderwijs. Andere getalenteerde vrijwilligers die onze kinderen willen ondersteunen zijn ook van harte welkom. We gaan samen de ontwikkeling begeleiden van het kind, zodat het als een autonoom mens kan leven in de maatschappij. Ben je gepensioneerd of in de VUT? Zit je al een tijd thuis en wil je in een rustige omgeving jouw passie delen? Wil je graag jouw (vak)kennis delen 2 uurtjes per week of om de week? Sta je open voor vernieuwend onderwijs of ben je zelf hooggevoelig?

De leerlingen van IBBO Barnsteen werken vanuit een intrinsieke motivatie. Ben jij een gepassioneerde leerKRACHT, die vanuit het hart enthousiast met een kind wil werken? Die wil meewerken dat het kind bij IBBO mag leren het leven te leven? Die wil aansluiten bij de behoefte van het kind? Die open staat voor vernieuwend en bewust onderwijs? Die oordelen en ideeën over wat ‘leren’ is kan loslaten? Die de uitdaging durft aan te gaan om ‘breder’ te werken, ook zonder een methode? Die samen wil werken in een fijn team?

Iedereen binnen deze kleinschalige particuliere school werkt volledig op vrijwillige basis mee, zodat het schoolgeld voor de kinderen laag kan blijven (160,-/maand).

Kom voor meer informatie naar de Inspiratiemarkt bij het HSP Congres. Aanmelden voor het congres via www.HSPcongres.nl  Plaats: Congrescentrum De Reehorst, Ede/ Wageningen, Bennekomseweg 24, 6717LM Ede Meer informatie over de school via barnsteen@ibbo.eu of 0318-623319 of www.ibbo.eu