• Werk van Adri van den Beukel

    Adri van den Beukel
  • Glassieraad van Marga Staartjes

    Marga Staartjes

Expositie De Beeldende Vrouwen in Huis Kernhem

22-01-2018, 16:01 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 3 februari 2018, 12:00 tot zondag 18 februari 2018, 17:00

Locatie:

Kernhemseweg 7, Ede
Huis Kernhem
Ede

Van 3 februari tot en met 18 februari exposeren De Beeldende Vrouwen in Huis Kernhem met de tentoonstelling 'De BV On Tour'.

Dit collectief uit Arnhem en omstreken bestaat uit twaalf kunstenaars met diverse disciplines, waaronder schilderen, grafiek, glassieraden, fotografie, tekeningen, ruimtelijk werk en installaties.

Het collectief is twintig jaar geleden ontstaan vanuit de behoefte om regelmatig elkaars werk te bespreken en gezamenlijk exposities voor te bereiden. Sinds een aantal jaren exposeren zij onder de noemer 'De BV on Tour'. Zij doen dat op bijzondere locaties, zoals een paardenstal op Goeree-Overflakkee en het landgoed Poelwijk te Gendt. Dit keer strijkt de BV neer in Huis Kernhem.

Ondanks de diversiteit binnen dit grote gezelschap slagen De Beeldende Vrouwen er telkens in om een afgewogen en interessante tentoonstelling vorm te geven, waarbij zij elkaars werk aanvullen en versterken.

De expositie is geopend op zaterdagen en zondagen van 12.00-17.00 uur, alleen op zondag 18 februari om 14:00 uur in verband met een Koffieconcert. De toegang is gratis.

Op 18 februari om 15.00 uur is iedereen welkom bij de finissage.

Zie ook: www.huiskernhem.nl