• aankondiging

    bewust ede

Ervaar Bewust Ede

24-09-2018, 16:35 | Lezersnieuws | Hennie van de Vendel

Datum:

woensdag 10 oktober 2018, 16:00 tot 21:00

Locatie:

Telefoonweg 116
Balanzic
Ede

Ervaar Bewust Ede tijdens ons grote evenement op 10-10-2018!

Bewust Ede is al 3 jaar het platform voor iedereen met een passie voor duurzaam, gezond en plezierig leven in de regio Ede. Bijna alles wat er gebeurt in de regio Ede, op het gebied van persoonlijke groei, gezondheid, duurzaamheid en welzijn is bij Bewust Ede te vinden.

Op het evenement zal een deel van de leden/aanbieders aanwezig zijn. Ontmoet en maak kennis met deze professionals. Tijdens het evenement zijn er gratis workshops en lezingen. Steeds in kleine groepen waarbij u gewoon in kunt lopen maar vol is vol.

Op informele wijze kunt u nu kennis maken en uw vragen stellen aan deze zelfstandige professionals.

Op de Facebook pagina en de website van Bewust Ede vindt u uitgebreide informatie over de aanwezige leden, de tijden van de workshops en lezingen.

Voor de eerste 75 aanmeldingen (via www.bewustede.nl/agenda) staat er een mooi gevulde Goodiebag klaar.

Aanwezig zullen zijn: Connectyin Yin Yoga, Bewust Geluk Access Bars, Coachingrid wandelcoach, Massagesalon Gerda, Bewust Geluk Touch of Matrix, Balanzic Gezondheid en Figuur, Hennie Helpt Opruimcoach, Choice-mediation en relaties, Optimos massage, Emerald-Ede Guasha therapie, Praktijk voor Bowen en Reflextherapie, Hartenpaard, Annelyn de boer HSPcoach, Care for Women, Lotus 4 Health, Yoonity en ZZP-Zorgthuis