• Bart van den Belt

    Zakelijk Succes Academy

Doorbraak naar zakelijk succes, Gratis event ZZP Valley op 22 maart

16-02-2018, 11:30 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 22 maart 2018, 19:30 tot 22:00

Locatie:

Spiesheem 54, Ede
Ontmoetingshuis Veenendaal-Oost
Ede

ZZP Valley heeft in samenwerking met Zakelijk Succes Academy een gratis inspiratiesessie georganiseerd voor alle MKB ondernemers en zelfstandig professionals. Als spreker van dit event zal Bart van den Belt tips weggeven die leiden tot een "Doorbraak naar zakelijk succes".

Op donderdag 22 maart bent u vanaf 19.30 van harte welkom in het Ontmoetingshuis te Veenendaal Oost, waar gestart wordt met de inspiratiesessie om 20.00 en zal duren tot ongeveer 22.00.

Bart van den Belt zal ons tijdens de inspiratiesessie verrassen met een mix van inhoud en interactie. Bart van den Belt is oprichter van de Zakelijk Succes Academy en Freelancer of the Year 2014. Hij helpt ondernemers om hun mindset te veranderen, strategisch te denken en in actie te komen. Zijn ondernemersfilosofie is samen te vatten in de zin: 'hoofd bij de cijfers, hart bij de klant'.

Het is zijn missie om ondernemers te helpen leiderschap te ontwikkelen en een groter verschil te maken voor hun klanten. Het vernieuwen van de mindset en aanpassen van strategie is de sleutel tot meer persoonlijk geluk, betere resultaten en meer zakelijk succes.

Aanmelden kan snel en eenvoudig via: http://www.zzpvalley.nl/event