• Trio Les Amis

    Monty van Belzen

Concert Trio Les Amis in Huis Kernhem

20-05-2018, 08:47 | Lezersnieuws | Jacq van der kuij

Datum:

zondag 27 mei 2018, 12:00 tot 13:30

Locatie:

Kernhemseweg
Huis Kernhem
Ede

Op zondag 27 mei zal het Trio Les Amis van 12.00 tot 13.30 uur een koffieconcert geven in Huis Kernhem te Ede. Op het programma staan onder meer het Concerto Grosso Opus 3 nr. 8 van Antonio Vivaldi en Grave e Fandango van Luigi Boccherini.

Trio Les Amis bestaat uit Marina Eckhardt (mandoline), Ron Leendertse (gitaar) en Monty van Belzen (accordeon). Marina Eckhardt?vormt met echtgenoot Monty van Belzen het mandoline- en accordeonduo Follie ? Deux. De samenwerking van Follie ? Deux met Ron Leendertse levert het Trio Les Amis op. Hierdoor opent zich een breed scala aan mogelijkheden met als resultaat een afwisselend repertoire van fijnzinnige mandoline en gitaarmuziek, Italiaanse volksmuziek en Zuid-Amerikaanse choro's en tango's, met af en toe een knipoog naar Django Reinhardt's Hot Club de France. In mei 2016 verscheen hun eerste cd en in februari 2017 traden ze op in de Spiegelzaal van het Concertgebouw in Amsterdam. Tijdens deze live uitzending speelden ze drie stukken van de cd.

Momenteel is het gezelschap bezig met het instuderen van nieuw repertoire. De kans bestaat dus dat u zondag ook nog een 'wereldpremi?re' meemaakt?...

Kaarten voor het concert zijn vanaf 11.30 uur verkrijgbaar aan de zaal. De kosten zijn ? 10,00 inclusief een consumptie.

Zie ook: www.huiskernhem.nl, www.triolesamis.nl en www.marinaeckhardt.nl