• Christian Verwoerd

    niet bekend
  • concert

    niet bekend

CD-presentatie Christian Verwoerd in Oude Kerk Lunteren

12-01-2018, 09:21 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 20 januari 2018, 20:00 tot 22:00

Locatie:

Dorpsstraat 34, Lunteren
Oude Kerk Lunteren
Lunteren

Tour 'Tussen Egypte en Kanaän' neemt je mee op reis door de woestijn

Tijdens een viertal concerten presenteert Christian Verwoerd in januari en februari samen met zijn band de nieuwe cd 'Tussen Egypte en Kanaän'. Op zaterdag 20 januari zijn ze in Lunteren.

Als bezoeker wordt je meegenomen op een unieke woestijnreis. Het is het verhaal van een verlost volk dat onderweg is naar het Beloofde Land. De veelzijdige setlist van nieuwe liedjes zullen je bemoedigen en aansporen op je levensreis met God.

Christian Verwoerd is een christelijke zanger en liedjesschrijver en zingt al verschillende jaren op allerlei plekken in het land. Zijn nummers hebben betrekking op verschillende thema's uit het geloofsleven. Het evangelie van het komende Koninkrijk en het herstel van Israël hebben een grote plaats in het hart van Christian en dus ook in zijn muziek. Het is zijn verlangen om mensen dichter bij God te brengen, zodat er herleving plaatsvindt in de gemeente van de Heere Jezus.

Samen met zijn band heeft hij de afgelopen maanden de nieuwe CD 'Tussen Egypte en Kanaän' opgenomen. De CD bevat veel liedjes over het 'onderweg zijn' en daarom wordt de vergelijking gemaakt met de woestijnreis van het volk Israël in de tijd van de Bijbel. Het besef dat we hier geen blijvend thuis hebben, maar dat we onderweg zijn, helpt volgens Christian om waardevolle keuzes te maken in het leven.

De CD wordt in januari en februari gepresenteerd tijdens concerten in Gorinchem, Lunteren, Bodegraven en Emmeloord. Je bent van harte uitgenodigd om de woestijnreis mee te beleven! Bestel je kaarten via https://www.truetickets.nl/christian-verwoerd