• logo

    bewust ede
  • aankondiging

    bewust ede

Bewust Ede Workshop en Netwerken

24-09-2018, 16:56 | Lezersnieuws | Hennie van de Vendel

Datum:

maandag 5 november 2018, 19:30 tot 21:45

Locatie:

Telefoonweg 116
Balanzic
Ede

Netwerkavond met workshop.

Deze Workshop wordt georganiseerd door Bewust Ede en is bedoeld voor professionals die willen leren hoe zij hun woorden kunnen omzetten naar beeld.

De workshop wordt gegeven door Annet Konijn van BuroKom. max. aantal is 15 personen.

Helder uitleggen is een kunst. Hoe groter het verschil tussen jouw kennis en die van je toehoorder(s), hoe lastiger het is de kern van je verhaal uit te leggen.

Annet Konijn is ervan overtuigd dat de kracht van tekenen herontdekt wordt, zeker in deze tijd waarin overvloedige informatie maakt dat we teruggrijpen naar het oer principe Beeldinformatie. Want beeld werkt effici?nter ?n effectiever. Wat daarbij net zo verrassend als leuk is: je hoeft geen tekentalent te zijn. In deze workshop maak je kennis met deze vaardigheid. We gaan lekker aan de slag om er aan te proeven. Je gaat ervaren of het voor jou toe te passen is, en misschien smaakt het jou naar meer: visueel aantekeningen maken, presenteren, uitleggen of samenwerken. je kan het nu mee gaan maken.

Voor deze gecombineerde netwerk en workshop avond moet je wel inschrijven. Dit kan via www.bewustede/agenda of via het evenement op de facebook pagina van Bewust Ede. Kosten ? 12,50, Na betaling is je deelname definitief.