‘Aanschuifmaaltijd’ in Ede centrum

28-08-2018, 15:20 | Lezersnieuws | Akkelien Moyano Soto-Schaap

Datum:

vrijdag 14 september 2018, 12:30

Locatie:

Ede Centrum
Ede

Donderdag 13 september is de aftrap van een nieuwe, smakelijke activiteit voor inwoners van Ede van lunchroom ?Bij de Toren? in Ede centrum. Een initiatief van Arno Kleijer, eigenaar van ?Bij de Toren?. In samenwerking met Malkander en gelukkigwinkelen.nl organiseert ?Bij de Toren? de eerste ?aanschuifmaaltijd? in de vorm van een uitgebreide lunch aan ??n lange tafel. Een initiatief waarbij ontmoeting en verbinding voor de inwoners van Ede centraal staat, en men ontspannen kan genieten van een maaltijd waarbij er zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van lokale producten en streekproducten.

Het idee voor Bij de Toren aan Tafel is ontstaan bij gelukkigwinkelen.nl, een samenwerkingsverband van ondernemers in Ede centrum die zich actief en enthousiast inzetten om het centrum van Ede duurzamer, socialer en aantrekkelijker te maken voor de consument. Arno Kleijer heeft het idee verder ontwikkeld in samenwerking met welzijnsorganisatie Malkander.

Arno?s motto is: ?Eten en drinken verbindt?, en vanuit deze gedachte draagt hij graag bij aan het welzijn van de Edese inwoners. Met Bij de Toren aan Tafel cre?ert hij een uitnodigende activiteit met iedere keer een verrassing in het teken van duurzaamheid, verbinding en ontmoeting.De eerste maaltijd vindt plaats op 13 september. Het betreft een 3-gangen lunch, met een maximum aantal deelnemers van 25 personen.