• Ted Walker
  • Ted Walker
  • Ted Walker
  • Ted Walker
  • Ted Walker
  • Ted Walker
  • Ted Walker
  • Studio Pothoff

Ruim 700 bezoekers bij Haringparty

EDE De achtste editie van de Haringparty, georganiseerd door Rabobank Vallei en Rijn en Het oude Politiebureau, heeft dinsdagmiddag ruim zevenhonderd gasten getrokken. Ze ontmoetten elkaar onder het genot van haring en rosé. En een primeur.

De heerlijke haring, de toplocatie en het mooie weer waren de ingrediënten voor een sfeervolle middag. Om 12.00 uur openden de directieleden van Rabobank Vallei en Rijn en Het oude Politiebureau de Haringparty. Mariska de Kleijne, directievoorzitter bij Rabobank Vallei en Rijn: ,,Samen met Het oude Politiebureau bieden we met de Haringparty een prima netwerkplatform voor de regio FoodValley."

Ook dit jaar zijn er onder het genot van de Hollandse Nieuwe mooie verbindingen ontstaan. Mariska vervolgt: ,,We laten met dit netwerkevenement zien dat de Rabobank dichtbij, betrokken en toonaangevend is." Edwin van den Oever van Het oude Politiebureau vult aan: ,,Het is elk jaar weer genieten tijdens de Haringparty. Terwijl onze gasten genieten van haring en rosé spreken ze elkaar en doen ze goede zaken. Dat zijn de ideale omstandigheden, toch? Wij vinden het geweldig dat we onze zakelijke relaties dit platform kunnen bieden."

BUBBLE WAFEL Om en nabij de 1200 nieuwe haringen smeerden de kelen van de massaal toegestroomde gasten. Naast de haringen en de hapjes konden de gasten ook iets nieuws proeven. ,,Het is een bubble wafel,'' vertelt Merel Kramer, eigenaresse van Bubble to Knabble. ,,Het komt van origine uit HongKong. Wij zagen dit in Londen en hebben er twee-en-een-half uur voor in de rij gestaan. Toen we de wafel hadden geproefd wisten we: dit willen wij naar Nederland brengen.''

Twee dames staan met elkaar te praten. ,,Ik heb weer zulke leuke contacten opgedaan'', zegt een van hen terwijl ze daarna een hap neemt van een bubble wafel. ,,Hmm, en zo'n wafel moet je ook echt even proeven.'' Eten, drinken, praten en genieten. De Haringparty schoot ook dit jaar weer met scherp en raakte haar doel midden in de roos.

Kijk voor meer foto's in ons foto-album.