• Ted Walker

Internetbureau gett zoekt en verbindt

Advertorial

EDE Internetbureau gett, voorheen NoviSites, is een full service internetbureau. ,,Of u nu een website wilt, een app , een webshop of hulp bij online marketing, 'gett in contact' met het team van Internetbureau gett  in Lunteren", vertelt Theo Hannisse, eigenaar van gett.

Hij vervolgt: ,,De specialisten van gett doen onderzoek en stellen kritische vragen over uw klant. Vragen zoals: Wie is uw klant, wat zoekt uw klant, waar bevindt uw klant zich, hoe gedraagt uw klant zich, hoe wil uw klant aangesproken worden, wie wilt u volgend jaar als klant, wat zoekt uw klant over vijf jaar, welk product dan wel dienst wilt u het liefst verkopen aan uw klant? Door een duidelijk beeld van de klant en zijn behoefte is het mogelijk een internetoplossing te realiseren die aansluit en resultaat levert. Samen, op de stoel van de klant."

Internetbureau gett heeft een breed portfolio aan klanten, met daarin websites en ook webshops, voor veel bedrijven uit de directe regio. Hiernaast bevinden zich in het portfolio maatwerk webshop oplossingen voor bedrijven uit heel Nederland en ook België, die internetbureau gett hebben benaderd voor oplossingen op het open source webshop pakket Prestashop, waarvoor het internetbureau officieel gecertificeerd partner is. 

TEAM

Het team van gett bestaat uit 12 medewerkers.Wat ooit gestart is in 1999 door Willem de Frel en Theo Hannisse is gestaag uitgebreid. ,,Het is voor ons belangrijk om een betrouwbare partner te zijn", zegt oprichter en eigenaar Hannisse.

,,Innovatieve ideeën, 'Lunterse' no-nonsens, aansluiting zoeken, het vinden en vasthouden van uw klant, daar halen wij energie vandaan. We zijn mensen die goed kunnen luisteren en vertalen. Ons doel is uiteindelijk bereikt als uit cijfers blijkt dat de analyse die we samen met u hebben gemaakt klopt. Als blijkt dat de marketingcampagne geslaagd is of als de internetoplossing die we gemaakt hebben aansluiting vindt bij uw klanten. Dat is waar we het voor doen.'' 

FULL SERVICE

Internetbureau gett biedt totaaloplossingen. ,,Full service houdt in dat we specialisten hebben op zowel strategie, ontwerp, techniek, webmarketing en hosting'', vertelt Hannisse. ,,Verschillende disciplines die stuk voor stuk belangrijk zijn om van de totale oplossing een succes te maken. Doordat we met ons gevarieerde team van specialisten nauw samenwerken, waarbij we elkaar ondersteunen, profiteren onze klanten van korte lijnen in de communicatie en het feit dat ze één  aanspreekpunt hebben voor deze verschillende disciplines. Uiteraard zorgen we ervoor dat onze medewerkers de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen. Zij willen graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen hun vakgebied, zodat ze de juiste oplossing aan klanten kunnen bieden.''

Meer informatie is verkrijgbaar via ontact opnemen via 0318-469999 of

w [gett.nl