• JCI Ede
  • JCI Ede

Dinner in the Sky brengt 17.000 euro op

EDE Het netwerkevent Dinner in the Sky, dat donderdag plaatsvond op het terrein van de voormalige Mauritskazerne in Ede, heeft 17.000 euro opgebracht voor het goede doel. Voorzitter Rutger Wetsteijn mocht een cheque met dit bedrag overhandigen aan Stichting Free a Girl.

,,Een geweldige bekroning op dit spectaculaire evenement'', zegt Wetsteijn. ,,Twaalf keer vertrok een uitverkochte tafel met 22 stoelen aan de kraan naar 50 meter hoogte en het enthousiasme van de gasten loog er niet om. Met stabiel weer en weinig wind genoten de gasten op donderdag 29 juni hoog en droog van de heerlijkste wijnen en een fabuleus diner van sterrensouschef Chris Blom. Iets vergelijkbaars is in Ede nog niet vertoond. Dinner in the Sky Ede was ongeëvenaard.''

GROUND EVENT Na de kraanvaart en het culinaire genot sloten de teruggekeerde dinergasten aan bij de deelnemers van het Ground Event. Zo'n 350 ondernemers uit de regio waren in de Mauritskazerne druk in de weer met netwerken, contacten aanhalen en genieten onder de muzikale klanken van The Music Network. Rond de klok van 22.00 werd dit onderbroken door de chequeoverhandiging en een optreden van Thomas Berge. ,,De stoelen van de laatste kraanvaart en een optreden van Thomas Berge gingen daarna voor prachtige bedragen onder de hamer.''

BETROKKENHEID John Pardon en Jeroen Heiblom hebben het project vanuit JCI Ede met veel plezier aangestuurd en zijn zeer content met het resultaat. ,,Van JCI Ede zijn hardwerkende jong professionals en ondernemers lid en in hun kostbare vrije tijd hebben ze dit unieke evenement weten neer te zetten voor Ede en Stichting Free a Girl. Met de vele zakelijke contacten van de kamerleden, hun grote inzet en passie voor het goede doel is Dinner in the Sky Ede het succes geworden dat we voor ogen hadden. En natuurlijk zijn we al onze sponsoren en gasten veel dank verschuldigd voor hun bijdrage en enthousiaste betrokkenheid."

FREE A GIRL Met de opbrengst van Dinner in the Sky Ede ondersteunt Stichting Free a Girl een bevrijdingsteam in de Indiase stad Mysore. ,,Zij halen dankzij de financiële ondersteuning jonge meiden uit de gedwongen prostitutie en ondersteunen deze meiden bij het verwerken van hun trauma's en het toewerken naar een leven met perspectief. Laten we daarom met elkaar niet vergeten hoe goed we het hier in Nederland eigenlijk hebben'', besluit Wetsteijn.