• De Reehorst

De Reehorst podium voor Business Event Ede

EDE De dertiende editie van het Business Event gemeente Ede vindt maandag 23 oktober plaats in De Reehorst. Het congrescentrum en theater biedt opnieuw podium voor de meest onderscheidende ondernemers uit Ede.

,,De avond start in stijl zodra de ondernemers opgehaald worden in bolides van Vallei Auto Groep. Bij de rode loper worden zij met luid applaus verwelkomd door de burgemeester en wethouders, commissieleden en businesspartners. Deze prachtige locatie maakt het plaatje compleet en is uiterst geschikt voor het jaarlijks terugkerend ondernemersgala.'' Aldus Astrid Schimmel, directeur van Network Business Events.

CATEGORIEËN De genomineerden zijn onderverdeeld in drie categorieën; Jonge Onderneming/Ondernemer, MKB & Detailhandel en Grootzakelijk. De eerste categorie zal starten met een elevator pitch. Een spannend maar weloverwogen moment voor deze jonge ondernemers, die voorafgaand getraind zijn door Leo Mulder van Kenneth Smit. Het aanwezige publiek krijgt de mogelijkheid om te stemmen of zijn/haar favoriet. Zodra de stemmen geteld zijn zal juryvoorzitter notaris Sjirk Bijma bekend maken wie de titel komend jaar mag dragen voor 'Jonge Onderneming/Ondernemer van het Jaar. Het zal een spannende race worden gezien de jury 50 procent van deze stem heeft. De winnaars van de categorie MKB & Detailhandel en Grootzakelijk heeft de jury vooraf bepaald.

BEDRIJFSFILM Van alle genomineerden zal door Flame Media Creators een professionele bedrijfsfilm worden gemaakt, die het publiek een heldere kijk in de keuken van de bedrijven geeft. Nadat de drie awards zijn uitgereikt maken alle genomineerden kans op de Rabo Publieksprijs. Tijdens de interviews hebben de ondernemers een 'tegeltjeswijsheid' gedeeld die mogelijk de stemmen heeft kunnen beïnvloeden.

NETWERKEN Na de award uitreikingen tijdens het officiële programma is er ruim gelegenheid om nieuwe contacten te leggen en te onderhouden onder het genot van een hapje en een drankje. Nieuw dit event is de mogelijkheid voor de bezoekers om in te checken middels de app 'Handshake'. Deze innovatieve tool ondersteunt de aanwezige bezoekers in de zoektocht naar de juiste zakelijke contactpersoon. Door elkaar een digitale hand te geven kan er op een laagdrempelige manier contact gemaakt worden. De applicatie combineert de kracht van social media met een echte ontmoeting.

Voor meer informatie en kaartverkoop: www.businesseventede.nl.