Afbeelding
Henny Jansen

Fotoquiz EdeStad.nl: ‘Hoe goed ken jij Ede?’ (176)

20 maart 2024 om 10:00 Overig

EDE Lang niet alle uithoekjes van de gemeente Ede zijn bekend. Hoe goed kennen inwoners hun huidige leefomgeving of die uit de geschiedenis?

Wat is er op bijgaande afbeelding te zien en waar is de foto genomen?

Mail uw oplossing voor maandag 25 maart 10.00 uur naar Ede.Stad@bdu.nl onder vermelding van ‘Fotoquiz 176’, telefoonnummer en woonplaats en maak kans op twee vouchers van Puro Gelato & Caffè , Maanderpoort 29, Ede.

Oplossing fotoquiz nummer 175: De Valk, Hoge Valkseweg: bermbord. 

Winnaar: Rian Seffinga, Otterlo.

MEER REACTIES: 


Redactie:  De Valk, Hoge Valkseweg: bermbord. - Foto: Henny Jansen. 

Gea van Engelenhoven (Harskamp): we zien hier het bord bij et schuurtje in de Valk. Het plattelandswinkeltje in het buitengebied tussen Lunteren en De Valk aan de hoge valkseweg.

Gerline Evers (Ederveen): het bord van de fotoquiz 175 staat aan de hogevalkseweg! Tegen over het schuurtje! Hij wijst de weg naar het schuurtje (plattelandswinkel).

M. Bos (Ederveen): opl: tegenover ’t Schuurtje Hoge Valkseweg 35 De Valk.

Agnes Moree (Ede): de foto is genomen aan de Hoge Valkseweg en wijst naar het streekwinkeltje het Schuurtje.

 Steven van de Craats (Wekerom): de oplossing van ditoquiz 175 is: ‘t Schuurtje in De Valk.

Ron de Klerk (Ede): deze foto is gemaakt op de Hoge Valkseweg (de Valk). Links zit plattelandswinkel ‘t Schuurtje. Het bordje achter de vrouw geeft de bewegwijzering aan naar Hent uut ‘t Zaand. 

Betsie van Wijk: bij het Schuurtje in de Valk aan de hoge valkseweg.

Aline van Doornik (Wekerom): Dit is het lunterse vrouwtje, aan de Valkse Brink. Ze wijst naar plattelandswinkel het Schuurtje.

Ada Harthoorn (Lunteren): Wegwijzerbord van Het Schuurtje in de Valk.

Evita Pater (Wekerom): Op de foto is een deel van het bord te zien van ‘t Schuurtje in De Valk. Hierop staat een boerin afgebeeld die wijst naar de winkel. Het staat aan de Hoge Valkseweg in de berm. 

Wijm van Veldhuijsen (Harskamp): het valkse vrouwtje dat verwijst naar het winkeltje t’schuurtje op de hoek ganzekampweg/hoge valkseweg in de valk.

Miel Verhelst (Ede): Het kruispunt bij landwinkel  “ Het schuurtje” in Wekerom (Hoge Valkseweg - Ganzekampweg).

Henri van Veldhuisen (Ede): Op de foto van deze week zien we de kruising van de Hoge Valkseweg met de Ganzenkampweg in de buurtschap De Valk. Het bord op de foto wijst naar plattelandswinkel “et Schuurtje”.

Connie Wermsen (Lunteren): u ziet hier een deel van de prachtige wegwijzer van plattelandswinkel ‘t Schuurtje in De Valk Wekerom.

Gerben van den Berg (Wekerom): Foto is genomen bij kruising Ganzekampweg / Hoge Valkseweg.Te zien is het “wegwijzerbord” (vrouw met mand) van winkel ‘t Schuurtje. 

Familie van Laar (Wekerom): het is het mooi geschilderde vrouwtje van winkel ‘t Schuurtje. Aan de rechterkant van de Hoge Valkseweg, de winkel bevindt zich links. Voor de kruising met de Ganzenkampweg. 

Angenieta van Leeuwen (Ede): Streekwinkel “’t Schuurtje” van Bram en Jeltje in De Valk.

Rieneke Boonzaaijer (Ede): Hoge Valkseweg kruising Ganzekampweg landwinkel ‘t schuurtje Lunteren.

Else-Marie Breunissen (Wekerom): foto is gemaakt in buurtgemeenschap  De Valk  (gem Ede). Bij landwinkel “Het schuurtje“.

Alfred van de Goor (Ederveen): Hogevalkse weg kruising ganzekampweg lunteren. er hoogte van het schuurtje.

Oplossing fotoquiz nummer 175: De Valk, Hoge Valkseweg: bermbord.
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie