Zakelijk lezersnieuws

Geslaagde audit ISO 13485:2016 bij Oceanz 3D printing

Oceanz is wederom geslaagd voor een audit, dit keer voor ISO 13485:2016. Het gehele kwaliteitsmanagementsysteem bij Oceanz 3D printing is doorlopen en getoetst.

Don't be a chicken... just eat 'em!

Paul & Jolanda Sterkenburg zijn terug en openen binnenkort een nieuwe zaak in Veenendaal. Zij gaan van start met een nieuw (eigen) cocept, genaamd 'Chickentaria®'. Kip, kip... en nog meer kip.

Nieuwe expositie 'Kijck, de takels en de touwen' in Tegelmuseum Otterlo

 Schepen op tegels en grote tegeltableaus

Nieuwe expositie t/m 30 september 2018

Groenbedrijven bundelen krachten op circulair platform

Groenbedrijven bundelen krachten op circulair platform

Viering hoogste punt De Blokken

De bouw van betaalbare nieuwe huurwoningen in Ede gaat voorspoedig. Woonstede en Schutte bouw & ontwikkeling vierden op 12 juni het hoogste punt van project De Blokken, een duurzaam project aan de Verlengde Blokkenweg.

Topslagerij Ab van Leeuwen winnaar Topslager spare ribs keuring

Het is nog maar vorig jaar dat tijdens de VAS-beurs Arie van Leeuwen werd uitgeroepen tot Nederlands Kampioen 'Luxe Sierschotel'.

Nu al onderlinge samenhang bewoners Pleisteroord

De toekomstige bewoners van het plan Pleisteroord op het voormalige kazerneterrein in Ede hebben gezamenlijk het glas geheven op het bereiken van het hoogste punt van hun woningen.

Selijn Fotografie wint Bruidsfoto en -film Award

Melissa Ouwehand van Selijn Fotografie wint vakprijs  Bruidsfoto & Film Award 2018 Maandagavond 28 mei zijn de Bruidsfoto & Film Awards 2018 uitgereikt tijdens een feestelijk event in De Buiksloterkerk in Amsterdam. De verkiezing werd dit jaar voor de veertiende

Taijiquan & Qigong Ede

‘Vitaler worden met Qigong’

Pagina's