Zakelijk lezersnieuws

Hoe houd ik mijn hersenen gezond? | Ondernemersevenement 0318Samen 9 oktober 2017

Als ondernemer, leidinggevende bent u constant alert. U bent bezig om het bedrijf goed te laten draaien, nu en in de toekomst. Elke dag gebruikt u volop wat zo normaal lijkt: uw hersenen. "The little grey cells" zijn o zo belangrijk. In gezonde hersenen zit muziek voor een ondernemer.

Agenda: Informatiebijeenkomst Vliegroutes over Ede

Je kunt al je vragen kwijt over de voorgenomen vliegroutes boven Ede, waarbij jaarlijks tot 45.000 vliegtuigen 3 tot 5 keer zo laag over Ede zullen vliegen dan nu het geval is.

Een bijeenkomst van het Ministerie van Milieu en Infrastructuur. Aanmelden is verplicht! Beperkt plaats.

Wijnbar La Vigna doet mee in landelijke verkiezing "Wijnbar van het jaar 2017"

Ondanks dat de Italiaanse wijnbar La Vigna nog maar 3 maanden haar deuren open heeft, doen zij toch al mee aan de landelijke verkiezing Wijnbar van het jaar 2017. Deze verkiezing wordt elk jaar door Wine-bars.nl georganiseerd.

Welkoop Wekerom genomineerd voor 'beste Welkoop-winkel van Nederland 2017'

Ooit begonnen als boerenwinkel waar een bats, klompen en een zak koeien-, kippen of varkensvoer werd verkocht en nu genomineerd voor beste Welkoop-winkel van Nederland.

Boekhandel Hardeman aan de Maandereind 10a geopend.

Onder grote belangstelling werd vrijdag 1 september boekhandel Hardeman aan de Maandereind 10a geopend. De winkel van Hardeman bestaat inmiddels al ruim 34 jaar en voorziet zeker in een behoefte. De winkel is aan de Brouwerstraat begonnen en daarna was de zaak jaren gevestigd aan de Telefoonweg.

Lancering Mediationloket De Vallei: mediationloketdevallei.nl

Lancering Mediationloket De Vallei

Altijd al eens willen steppen,net als vroeger?

Aanstaande zaterdag 19 augustus en 9 september SUMMER SALE bij 123STEP.nl (VELUWe-step.nl)

De koffie staat klaar.

U kunt diverse type steps en merken gratis uitproberen.

Voor de kinderen staan er ook een aantal steps klaar.

Maak Kennis met Tennis bij Tennisschool De Bosrand

Tennisschool de Bosrand is pas 1,5 jaar actief, maar elk jaar komen er weer meer leerlingen naar het tennispark aan De Bosrand naast de hockeyclub in Ede. Tennistrainer Hans Jorna viert dit jaar zijn 40 jarig jubileum als tennistrainer.

DC Valley betrekt kantoor op ICT Campus

DCVALLEY ontwikkelt een state-of-the-art datacenter op de grens van Ede en Veenendaal. Op dit moment zijn de voorbereidingen voor de bouw in volle gang. Het wordt het grootste en meest duurzame datacenter in de regio.

Zoekt u nog een mooi initiatief om uw 'Ede Doet' cheque aan te doneren?

Op 15 september organiseert het kersverse Platform voor Onderwijs, Opvoeding en Ontwikkeling de 'Kind Centraal beurs Ede' in Cultura.

Pagina's