Zakelijk lezersnieuws

Gerard Beldman in dienst bij Alfa Accoutants Barneveld

Barneveld, 19 februari 2018 - Per 1 maart aanstaande treedt Gerard Beldman in dienst bij Alfa Accountants en Adviseurs in Barneveld. Gerard Beldman is aangetrokken vanwege zijn uitgebreide kennis er ervaring op het gebied van (bedrijfs)financieringen.

Doorbraak naar zakelijk succes, Gratis event ZZP Valley op 22 maart

ZZP Valley heeft in samenwerking met Zakelijk Succes Academy een gratis inspiratiesessie georganiseerd voor alle MKB ondernemers en zelfstandig professionals. Als spreker van dit event zal Bart van den Belt tips weggeven die leiden tot een "Doorbraak naar zakelijk succes".

Ingenieursbureau BOOT en sloopbedrijven slaan handen ineen en starten online marktplaats

Donderdag 8 februari jl. werd bij ingenieursbureau BOOT in Veenendaal, onder de naam Insert een nieuw collectief voor hergebruik van bouwmaterialen gelanceerd. De lancering vond plaats tijdens een bijeenkomst met hiervoor uitgenodigde sloopbedrijven.

Workshop Netwerken is net werken

In welke baan wil je graag werken? Ben je als ZZP'er op zoek naar nieuwe opdrachten? Tijdens deze workshop in het InspiratieCafé leren we meer over netwerken. Wie zitten er in je netwerk en wat kunnen deze mensen voor jou betekenen?

Opening van de nieuwe vleugel van HNK Ede door Wethouder Willemien Vreugdenhil

HNK Ede breidt uit. Donderdag 1 februari 2018 is de feestelijke opening van de nieuwe HNK vleugel. Wethouder Willemien Vreugdenhil, onder meer verantwoordelijk voor de portefeuille economie en arbeidsmarkt, zal de opening om 17.30 uur verrichten.

Kick-off: 'Gelukkig Winkelen Ede'

Slimme retailers uit Ede Centrum zijn het project 'Gelukkig Winkelen' gestart. Zij willen duurzaamheid en sociale meerwaarde een extra duw geven.

KICK-OFF: Dinsdagavond 6 februari 2018. Bij de Toren, Grotestraat 62a, Ede

Vertel jouw duurzame verhaal aan jongeren. Volg de training 'Storytelling over Duurzaamheid'.

Op 17 februari geeft de WoesteLand Academie de training Storytelling over Duurzaamheid. Deze training zal gegeven worden bij de speeltuin De Zanderij in Ede en is voor alle geïnteresseerden toegankelijk.

SEO for dummies | Bijeenkomst MKB Valleiregio

Hoe kom je hoger in de Google ranking en hoe genereer je meer traffic en meer omzet uit je website?

Kom naar de netwerkbijeenkomst van MKB Valleiregio en ontdek hoe!

Meld je nu aan op http://www.mkbvalleiregio.nl.

Locatie

Wat je moet weten over de AVG & Slow netwerken | Bijeenkomst MKB Valleiregio

Tijdens deze netwerkbijeenkomst van MKB Valleiregio zet Peter Oelen, operationeel directeur bij Xantion, op een rijtje wat de invoering van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) betekent.

Leer vloggen in 1 dag

Meer omzet en bekendheid door inzet van video

Pagina's