Zakelijk lezersnieuws

DC Valley betrekt kantoor op ICT Campus

DCVALLEY ontwikkelt een state-of-the-art datacenter op de grens van Ede en Veenendaal. Op dit moment zijn de voorbereidingen voor de bouw in volle gang. Het wordt het grootste en meest duurzame datacenter in de regio.

Zoekt u nog een mooi initiatief om uw 'Ede Doet' cheque aan te doneren?

Op 15 september organiseert het kersverse Platform voor Onderwijs, Opvoeding en Ontwikkeling de 'Kind Centraal beurs Ede' in Cultura.

Van Veen Advocaten steunt ondernemende mensen in ontwikkelingslanden

Sinds 12 juni is Van Veen Advocaten bedrijvenambassadeur van Oxfam Novib. Dankzij het microfinancieringsprogramma dat het advocatenkantoor in Ede steunt, krijgen ondernemende mensen in ontwikkelingslanden kans op een betere toekomst.

Is de particuliere autoverkoop iets voor jou?

Voor een goede prijs voor je auto, koop of verkoop je hem particulier. Niet alleen omdat je dan zelf de prijs kunt bepalen, maar ook omdat een auto bij de dealer veel duurder is.

Hoe veilig is jouw identiteit?

Brenno de Winter geeft een korte lezing en daarna is het tijd om aan de slag te gaan. Tijdens deze serieus game waarin een hack plaatsvindt ervaar je hoe het is om een datalek te moeten bestrijden en hoe het is om zelf te belanden in een heuse crisissituatie.

De kunst van het verleiden!

Sommige mensen krijgen alles gedaan bij anderen. Ze raken de juiste snaar waardoor ze anderen voor hun karretje spannen. Hoe doen ze dat toch?

Informele informatiemiddag technisch docent

Zou technisch docent misschien iets voor jou zijn? Als dat zo is, nodigen we je graag uit voor onze informele informatiemiddag.

Val gewoon binnen op vrijdag 7 juli tussen 15:00 en 17:30 uur. Wij staan klaar met koffie en thee!

Vacaturecafé biedt brede kijk op werk

Dinsdag 20 juni organiseerde het WerkgeversServicepunt regio FoodValley (WSP) een vacaturecafé voor jongeren. Jongeren die werk zoeken en jongeren die benieuwd zijn naar hun kansen waren uitgenodigd. Werkgevers, uitzendbureaus en opleiders gingen met ze in gesprek.

MKB Valleiregio gaat op Wildkanseltocht

Tijdens de netwerkbijeenkomst van 31 augustus ben je van harte welkom om deel te nemen aan de Wildkanseltocht. Na de maaltijd vertrekken wij samen met de boswachter voor een wandeltocht naar de overdekte wildkansel om o.a. herten, wilde zwijnen en ander wild te spotten.

Attract Ede komt met ludieke bankhangactie

Je werk moet leuk zijn, dat vindt uitzendbureau Attract. Deze week start de vestiging in Ede met een ludieke bankhangactie bij IJssalon Bernardo's in het Edese centrum.

Pagina's