Sport lezersnieuws

Fleur Koopman 21e op NK Kortebaan

Dit weekend werd op de ijsbaan in Biddinghuizen het NK kortebaan gereden. Fleur Koopman kwam namens de EIJV aan de start en werd op dit unieke evenement 21e. In Dronten reed Inge Blaakmeer een nieuw persoonlijk record op de 300 meter. Lars van Bemmel verbrak een achttien jaar oud clubrecord.

Vrouwen DTS pakken belangrijke punten tegen Jong ADO

Vandaag werd in Leidschendam de wedstrijd tegen de nummer 6, Jong ADO Den Haag gespeeld. Voor de start kwam het nieuws dat koploper Saestum punten had gemorst door gelijk te spelen, wat DTS extra gemotiveerd maakte.

Eenvoudige overwinning vrouwen TweeVV

De vrouwen van TweeVV troffen de collega's van het tweede team en boekten een eenvoudige overwinning, het werd 4-0.

Gezellig succes van de judo/karate-training en zwemmen

Zaterdag werd er door een groep karateka's en judoka's van "Sportschool Venendaal" gezellig getraind. Eerste een lekkere training en daarna heerlijk opfrissen in het zwembad.

Er werd door een 20-tal karateka's deelgenomen en door een 30-tal judoka's.

Twee keer volledig Climaxpodium bij Februariloop

Zaterdag 10 februari vond in de prachtige bossen van Bennekom weer de Februariloop plaats. Op de twee jeugdlopen werd het podium bij de meisjes compleet bezet door Climax-atleten.

Twee podiumplaatsen EIJV

De Olympische spelen zijn volop bezig en in de ijshal in Pyeongchang wordt er hard gereden door de Nederlandse schaatsers. De pupillen van de Edese IJsvereniging zagen het dit weekend live in het clubhuis gebeuren en dat inspireerde hen om zaterdagavond zelf hun tijden dik te verbeteren.

DTS dames morsen punten in titelstrijd

Na het gelijkspel van vorige week tegen koploper Saestum, stond zaterdag de thuiswedstrijd tegen Jong Alkmaar op het programma. De eerste minuten van de wedstrijd leken veelbelovend. Ondanks dat DTS een aantal kansen creëerde, was het spel erg slordig.

Geslaagde Februariloop met recordaantal kinderen

Op zaterdag 10 februari was de CBFB Februariloop in Bennekom. In het bos bij Boerderij Hoekelum liepen ruim 500 lopers een ronde van 5, 10 of 21,1 km. Daarvoor had een recordaantal van 180 kinderen al de 950 meter Kidsrun of 2 km loop achter de rug.

Mannen TweeVV komen met de schrik vrij

De volleyballers van TweeVV hadden onverwacht een lastige tegenstander aan het Arnhemse Agilitas. In sporthal Valkenhuizen kwamen de mannen met de schrik vrij en wonnen met 1-3. De vrouwen waren vrij.

Korfballers Reehorst '45 pakken opnieuw punten tegen Rivalen

Op zaterdag 10 februari speelde Reehorst '45 in Doesburg tegen Rivalen. Thuis werd gewonnen, maar resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor dit moment. Dus Reehorst '45 moest gewoon goed gefocust aan de bak.

Pagina's