Sport lezersnieuws

Ronde van Ede wil dit jaar naar het centrum van Ede

Op 22 augustus zal de Ronde van Ede weer worden gereden. Net als vorig jaar op de woensdagmiddag in de Heideweek, maar wel op een helemaal nieuw en bijzonder parkoers.

Koningsdag Wijkcentrum De Velder

Om 09:00 start het kinderprogramma met o.a. kindervrijmarkt, knutselen, schminken en er is een springkussen. Vanaf 10:00 start het muziekprogramma met vanaf 12:00 live de bands Time Cruise en Jack and the Valleyman.

Yin XL | Ontspannen op Koningsdag

Volgende week vrijdag is het weer de laatste vrijdag van de maand. Tijd voor Yin XL! Dit keer valt dat gelijk met Koningsdag.

Zomerse mindful yoga

Nog geen vakantie, maar al wel toe aan ontspanning? Zoek de yogamat op en kom tot rust. Met zachte, makkelijke bewegingen breng je ruimte en lichtheid in je lichaam. Terwijl beide voeten stevig in de grond blijven staan. Doe mee vanaf 7 mei bij ?ahimsa yoga? aan de Stationsweg 60 in Ede.

Inlooptraining bij DTS Ede voor G-voetbal

Ben jij 16 jaar of ouder en heb jij interesse om deel te gaan nemen bij DTS Ede aan het G-voetbal?

Dan ben je op 28 april om 12.30 van harte welkom voor een inlooptraining.

Marit van Beijnum wint 500 sprint

Zaterdag werd in Haulerwijk de derde editie van de KNSB Baancompetitie gehouden, waar gestreden werd om tickets voor het NK Inline-skaten dat over een kleine maand in Heerde gehouden wordt. Marit van Beijnum stond voor de derde keer dit seizoen op het podium bij de korte afstanden.

Doe mee! Tweede editie skeelercompetitie in Ede

Aanstaande vrijdag 20 april begint de tweede editie van de Kelderman Inline Cup. Een serie leuke avonden waarop je kennis kunt maken met het (wedstrijd-)skeeleren.

Judo Vanentoernooi zeer succesvol

Zaterdag werd bij "Sportschool Venendaal" in Ede-Rietkampen door de enthousiaste judoka’s deelgenomen aan het Vanentoernooi.  Mede dankzij de hulp van een groot aantal enthousiaste sporters/sters en ouders verliepen de wedstrijden vlotjes.

Karate Vanentoernooi zeer succesvol

Karateka Tristan Kuijpers behaald het bruine vaan (500punten)

DTS dames 1 wint in Klaaswaal

Na twee weken op rij onnodig puntverlies vandaag aan DTS de taak om weer een overwinning te boeken op bezoek bij SSS. Ondanks deze goede bedoelingen begint DTS niet overtuigend aan de wedstrijd.

Pagina's