Sport lezersnieuws

BC Netwerk, de tweede helft!

De eerste helft van het badmintonseizoen zit erop, de tweede helft ligt voor ons. Afgelopen zaterdagmiddag zijn we afgereisd naar Leerdam met als doel meer punten te halen dan de vorige keer.

Schaatsjeugd verbreekt (club)records

Het was een zeer succesvol weekend voor de jeugdige schaatsers van de Edese IJsvereniging. De dertien rijders die zaterdagavond aan de start stonden in Nijmegen reden allemaal minimaal 1 persoonlijk record.

BSVO heren verliezen onnodig

Voor de tweede keer op rij is het de mannen van BSVO niet gelukt om een thuiswedstrijd in een overwinning om te zetten. Scylla 5 bleef met 2-3 aan de goede kant van de score. Met één wedstrijd minder gespeeld, bedraagt de achterstand op koploper Nuovo 4 ineens 10 punten.

Dames BSVO vergeten te winnen

Het is BSVO niet gelukt om de uitwedstrijd tegen Tivoc te winnen. Met 3-1 ging de overwinning naar de Tielse dames.

Pijnlijke terechte nederlaag voor vrouwen van DTS

Met maar liefst 7 overwinningen uit 7 wedstrijden, stapten de vrouwen van DTS vol goede moed in de bus naar Zwolle voor de uitwedstrijd tegen Jong PEC Zwolle. Om 17.00 uur werd er onder koude omstandigheden afgetrapt.

Korfballers Reehorst '45 winnen verdiend van EKCA

Nadat Reehorst '45 de eerste wedstrijd verloor, was de ploeg van Jan Willem van Ede erop gebrand deze week de twee punten te pakken.

Vrouwen TweeVV overtuigen in onderlinge strijd tegen het tweede team

De mannen van TweeVV waren vrij maar bij de vrouwen was er een belangrijke wedstrijd, namelijk die tussen het eerste en tweede team. Het eerste trok met duidelijke cijfers de zege naar zich toe.

BC Netwerk 1 thuis onderuit tegen Houten

Het eerste team van Netwerk wist dat de wedstrijd tegen Houten BV 2 geen gemakkelijke opgave zou worden. Toch wist Netwerk na een hoop 3 setters 2 punten mee te pakken, waardoor de eindstand op 2-6 kwam.

Zaterdag 25 november: 50e Horaloop

Op zaterdag 25 november vormen de heuvels van het Hoekelumse Bos en het glooiende landschap van het beekdal van de Renkumse beek weer de schitterende entourage van de 50e Horaloop.

Schaatsers EIJV rijden sterk dit weekend

Afgelopen weekend was het wederom een mooi schouwspel in de ijshallen van Deventer, Dronten en Nijmegen. De lage luchtdruk was al een goed voorteken dat de schaatsers prima zouden rijden. De talentvolle schaatsers van de Edese IJsvereniging reden maar liefst 18 PR's!

Deventer

Pagina's