Sport lezersnieuws

Vertekende uitslag BC Netwerk 1

Afgelopen zaterdag speelde het 1e team van BC Netwerk tegen het 6e team van Amersfoort. Vooraf was duidelijk dat deze uitwedstrijd geen makkelijke opgave zou worden. Toch had er meer ingezeten dan de 7-1 verlies waarmee Netwerk uiteindelijk genoegen moest nemen.

Vrouwen DTS starten voortvarend tegen debutant SSS

De vrouwen van DTS zijn afgelopen zaterdag voortvarend begonnen aan de competitie. Het gepromoveerde SSS kwam op bezoek in Ede en liep in haar debuutwedstrijd in de Topklasse tegen een 8-0 nederlaag aan.

Groot BJJ/Grappling/MMA Seminar bij Budo Academy Physical

Bij Budo Academy Physical is er een enorme grote groep beoefenaars voor het BJJ (Brazilan Jiu-Jitsu), Grappling en MMA.

Net zoals vorig jaar werd en ook dit jaar weer een groot seminar gegeven door de Braziliaans/Japanse meester: Prof. Carlos Toyota.

Arjan Seunninga tweede in Jubileumronde van Oosterhout

Het wielerseizoen 2017 loopt op zijn eind, maar Arjan Seunninga heeft nog steeds de goede benen waarmee hij dit seizoen al heel wat moois heeft laten zien. In de Jubileumronde van Oosterhout werd hij zondag 24 september na een levendige koers tweede.

Climax sluit seizoen af met Clubkampioenschappen

Op zaterdag 30 september sluit atletiekvereniging Climax het baanseizoen af met de Clubkampioenschappen. Samen plezier maken en gezelligheid staan voorop. Het deels nieuwe programma is geheel daarop afgestemd met als afsluiting de traditionele BBQ.

Goud voor Climax meisjes

Op zondag 24 september stonden de junioren van atletiekvereniging Climax driemaal op het podium bij de Nationale Estafette Kampioenschappen in Amstelveen. Er was goud voor de 12-jarige meisjes D junioren op de Zweedse estafette, waarmee zij clubgeschiedenis schreven.

Jasmijn en Chaim eerste clubkampioenen EIJV

Jasmijn Hiddink en Chaim Boer zijn de eerste Skeeler Clubkampioenen in de historie van de ruim vijftig jaar oude Edese IJsvereniging. In de stralende zon hield de EIJV afgelopen zaterdag haar eerste

Clubkampioenschap Inline Skaten.

BSVO dames beginnen met vijfsetter

De Otterlose dames van BSVO zijn het nieuwe seizoen gelijk begonnen met een spannende vijfsetter. Tegenstander Scylla 3 werd in Wageningen met 2-3 verslagen.

Makkelijke start BSVO heren

In Wageningen wisten de heren van BSVO hun eerste wedstrijd van het seizoen met een 0-4 overwinning af te sluiten. Tegenstander Scylla 5 bleek een maatje te klein voor het kleine gezelschap uit Otterlo.

Seizoenstart volleybal TweeVV

De mannen en vrouwen van Volleybalvereniging TweeVV zijn het seizoen gestart. Voor de een - de vrouwen - was dat succesvoller dan voor de ander - de mannen. De vrouwen wonnen in Woudenberg met 1-3 van Woudenberg en Volvera versloeg in Arnhem de mannen van TweeVV met 4-0.

Pagina's