Sport lezersnieuws

Regionale Sportdag Praktijkonderwijs

Vrijdag 15 juni 2018 heeft de Regionale Sportdag weer plaatsgevonden. Deze dag stond, zoals bij voorgaande 27 edities, het samenwerkingsverband tussen Praktijkscholen uit de regio centraal.

WK-kwalificaties padel in Bennekom

Op de padelbanen van tennisvereniging Keltenwoud in Bennekom speelt het Nederlands padelteam op zondag 8 juli tegen het nationale herenteam van Duitsland. Op vrijdag 6 padelt Nederland tegen Zwitserland en op zaterdag 7 juli tegen Senegal.

Afsluiting voetbalseizoen

Als afsluiting van het voetbalseizoen ia er een wedstrijd georganiseerd tussen de ouders en het jeugdelftal van DTS onder 10 jaar. Een gezellig samenzijn waarbij de ouders meer moeite hadden dan vorig jaar om de kinderen bij te houden.

Stadsrondleiding Ede 4-7-18

Kom wandelen door het stadscentrum van Ede met St. Recreatie Veluwe-Valleirondleiders als gids. Woensdag 4 juli 2018 De rondleiding start vanaf het VVV kantoor, Molenstraat 45 (Cultura) 6711 AW Ede, aanvang 14.00 uur. Toegangsprijs: volwassenen € 5,00 p.p., kinderen € 4,00 p.p..

Christelijke gymnastiekvereniging DOK houdt jaarlijkse springwedstrijd

Op zaterdag 16 juni was het dan zover, de jaarlijkse springwedstrijden van de christelijke gymnastiekvereniging

Nederlands kampioen Survivalrun

Afgelopen zondag is in Harreveld tijdens de survivalrun de uitslag bekend gemaakt van de landelijke survivalrun competitie en daar is Hella Greuell uitgeroepen tot Nederlands Kampioen Survival in het landelijk klassement dames 50 +.

Brons voor Liv Pennock bij Nationale A-games

Op zondag 17 juni streden vijf jonge atleten van Climax om de winst bij de Nationale A-games in Soest, het officieuze NK voor pupillen. Liv Pennock werd derde bij de 60 meter horden met een tijd van 10.80 seconden, slechts 0.01 seconde achter het zilver.

Verrassende podiumplaats voor Céline van Heerikhuize op NK junioren

Céline van Heerikhuize uit Wekerom won zeer verrassend het brons bij de 800 meter op het NK atletiek voor junioren in Emmeloord. Het supertalent van Climax hield zich als 13-jarige prima staande tussen haar concurrenten van 15 en 16 jaar.

Ben van Oeveren wint halve marathon bij Groot Ginkelse Loop

Ben van Oeveren won zaterdag met een lange solo de halve marathon van de Groot Ginkelse Loop. De Climax-atleet was met een tijd van 1.19.05 uur bijna drie minuten sneller dan Wilfred Bruil, de winnaar van 2015 en 2016.

Zilver voor Isa Leroy op Nationaal Pupillen Toernooi

Afgelopen weekend werd in het zonnige Purmerend het Nationaal Pupillen Toernooi gehouden, het officieuze NK Inline-skaten voor kinderen tot 12 jaar. Vijf rijders stonden er namens de Edese IJsvereniging aan de start.

Pagina's