Sport lezersnieuws

Succesvol seizoen voor Vallei Volleybal Prins

Eredivisionist Vallei Volleybal Prins kijkt terug op een succesvol seizoen. Niet alleen op sportief gebied waren er goede resultaten, ook de officiële start van de bouw van de topsporthal en de groei van de betrokkenheid uit het regionale bedrijfsleven gaven het afgelopen seizoen extra kleur.

Verrassende podiumplaatsen voor EIJV in Almere

Afgelopen zaterdag werd er op de eerste dag van de zomervakantie nog een competitiewedstrijd gereden in Almere.

Bijna veertig kinderen geslaagd voor zwemdiploma A en B

Het was afgelopen zaterdag een 'feestelijke' dag bij "Sportschool Venendaal" in Ede. Waren er de hele week al examens bij Judo - Karate - Aikido - Fighting jitsu en de andere Budo-sporten. Deze zaterdag was een hele groep kinderen aanwezig bij de zwemschool voor het diploma-zwemmen.

Zilver en brons op Nationaal pupillentoernooi

Zaterdag 1 juli streden 123 pupillen in Nijeveen om de Nationale titels inline skaten. Namens de Edese IJsvereniging deden Twan Leroy, Mart Leroy, Niels Hiddink, Isa Leroy en Jasmijn Hiddink mee.

Nieuwe opzet Tennis Store Heideweek Tennistoernooi 2017

Het vermaarde en alom geprezen Heideweek Tennis Toernooi heeft een nieuwe opzet gekregen. Met ingang van dit jaar heeft het toernooi een open karakter gekregen. Dat betekent dat ook deelnemers uit Barneveld, Wageningen, Renkum etc. kunnen inschrijven.

Afsluiting voetbalseizoen DTS Ede J09-2 tegen ouders/trainers

Donderdag 29 juni was het dan zover. Op het veld van de Maandereng in Ede is er ter afsluiting van het voetbalseizoen van de DTS Ede J09-2 jeugd onder negen jaar een afsluitende wedstrijd tussen de ouder/trainers en de kinderen van DTS Ede J09-2 jaar gespeeld.

Train deze zomer als een Olympiër

Deze zomer trainen als een Olympiër? Dat kan onder begeleiding van olympiërs Maarten Heisen en Annita van Doorn in Ede. Zij geven deze zomervakantie in de maanden juli en augustus trainingen die gericht zijn op het verbeteren van de sportprestaties en het voorkomen van blessures voor sporters.

Sportieve Strijd

Vrijdag 9 juni 2017 heeft de Regionale Sportdag weer plaatsgevonden. Deze dag stond, zoals bij voorgaande 26 edities, het samenwerkingsverband tussen Praktijkscholen uit de regio centraal.

Iedereen kan dit jaar meedoen aan de Ronde van Ede op woensdag 23 augustus.

Deze zomer zal er tijdens de Heideweek weer een Ronde van Ede worden gereden. De grote wens van de organisatie is de Ronde van Ede te laten groeien. Om die reden zal dit jaar een eerste stap worden gezet en is de wedstrijd verhuisd van de traditionele donderdag naar woensdag 23 augustus.

Drie keer zwarte band judo bij Sportschool Venendaal

Het was zaterdag druk in de sporthal van Wijk bij Duurstede. De Judo Bond hield haar Dan-examens, of te wel examen voor de zwarte band en hoger voor o.a. Judo.

Van "Sportschool Venendaal" waren er ook 3 judoka's.

Pagina's