Lokaal lezersnieuws

Jagen over Koningswegen

In Ede Stad van 21-02 schrijft Mathilde van Ravensbergen o.a.: "Jachthuis de Ginkel moet hebben gestaan langd de huidige Hessenweg.....". Maar er is nooit een jachthuis van die naam geweest. Herberg de Zuid Ginkel (Juffrouw Tok) is de opvolger van een veel oudere boerderij annex herberg.

Beautysalon Delejo geeft verwenmomenten aan vrouwen met kanker


Goede verzorging van jezelf maakt dat je je beter voelt.' Dit geldt zeker ook als je ziek bent. Daarom organiseert stichting Look Good Feel Better samen met ruim 450 schoonheidsspecialisten opnieuw de landelijke actie 'Geef een glimlach cadeau'.

Geef een glimlach!

Ingezonden stuk

Blasfemie

Waarom moet de heer Wolff (Ede Stad van 21 februari, pag.3) de roepstem

van Jezus Christus: "Laat de kinderen tot Mij komen..." misbruiken ten

gerieve van de Openbare School ? Deze wil nu juist niet dat haar gehele

Cursus "Voorkomen is beter dan vallen".

Tijdens de cursus (3 bijeenkomsten) geven wij u voorlichting en oefeningen hoe u het vallen kunt voorkomen en krijgt u training in hoe te handelen als u toch bent gevallen. We leren u niet vallen, want dat gebeurt vaak vanzelf!

Cursus "Voorkomen is beter dan vallen".

Tijdens de cursus (3 bijeenkomsten) geven wij u voorlichting en oefeningen hoe u het vallen kunt voorkomen en krijgt u training in hoe te handelen als u toch bent gevallen. We leren u niet vallen, want dat gebeurt vaak vanzelf!

Inschrijving verkooppakket Kledingbeurs de Maanen

Wat is het koud! De warme lente en zomer lijkt nog ver weg. Maar toch is het slim om nu vast je zomerkleding van de kinderen te checken. Past het niet meer? Wil je het graag voor een leuk prijsje verkopen? Schrijf je dan in voor een verkooppakket van Kinderkledingbeurs De Maanen.

Tiemissen coaching start een AD(H)D groep voor volwassen

Mensen met AD(H)D ervaren problemen op gebieden als: plannen, organiseren, balans houden, ontspannen, concentratie en zelfvertrouwen. Het idee om een AD(H)D groep te starten, ontstond na een ADHD lotgenotendag. Er was duidelijk behoefte aan begrip en erkenning.

Politieke bijeenkomst Ede in de Buurt op 27 februari

Het Netwerk Ede-West/Bospoort organiseert op dinsdag 27 februari in het kader van de komende gemeenteraadsverkiezingen een openbare bijeenkomst rond het thema "Ede in de buurt".

Thomasviering in RK St Antoniuskerk

Thomasviering, 3 maart in de St. Antoniuskerk

De eindtijd volgens 'Openbaringen'

Zijn wij nu al in de * eindtijd * , waar het bijbelboek ' openbaringen ' over spreekt en de movie * apocalyps * ons laat zien ? zijn er tekenenen van een spoedige * wederkomst * van jezus, zoals door hemzelf is voorspeld : 'zie, ik kom spoedig' ? zijn er wereldwijd feiten, die daarop wijzen ?

Pagina's