Lokaal lezersnieuws

Persoon ernstig gewond bij bedrijfsongeval Fultonweg

Een persoon is ernstig gewond geraakt nadat hij/zij van een steiger af was gevallen aldus een medewerker. De hulpdiensten rukte vrijdagochtend groots uit naar een bedrijfspand aan de Fultonstraat in Ede.

Buren verhuren kramen voor rommelmarkt bij Toko Neba

Buren van Toko Neba verhuren kramen om uw eigen kunst-boeken-en tweedehands spullen aan de man te brengen. Op de Stationsweg rond nr.56 bij de Pasar Malam van Toko Neba. Dat is als vanouds op de eerste zaterdag van de Heideweek. Dit jaar op 18 augustus 2018.

 

Zondag 1 juli Interculturele Ontmoeting in de pluktuin van Très Jolie in De Glind

 

Zinnige activiteiten rond VluchtelingenDag

Herenboeren Ede informatiebijeenkomst en excursie

Herenboeren Ede organiseert op dinsdagavond 3 juli een informatiebijeenkomst in raadhuis Ede en op 7 juli een excursie naar de Herenboerderij in Boxtel.

Jubileum FoodFloor 28 juni

Wil je weten wat er in Ede allemaal gebeurt rondom het delen van eten? Kom dan naar de jubileum FoodFloor ‘Eten Delen Ede’. Omdat we een jubileum vieren, de 10e FoodFloor alweer, maken we er een feestelijke editie van. We praten over Eten Delen maar we doen het zelf ook!

‘Poppen aan het woord’Nieuwe expositie in Kijk en Luistermuseum

In het Kijk en Luistermuseum is de tentoonstelling ‘Poppen aan het woord’ ingericht. Tot en met 3 november zijn hier poppen en marionetten van bekende poppenmakers en theaters uit binnen- en buitenland te zien.

 

Beginnerscursus bridgen in Bennekom

Van 18 september tot en met 11 december geeft Gerry Oomes-Camps op dinsdagmiddag bridgeles voor beginnende bridgers bij bridgeclub De Commandeur in de Commanderij in Bennekom.

Cultuurfestival in Ederveen.

Cultuurland is voor jong en oud. Een plek waar muziek, theater, beeldende kunst en film een plek krijgen.

Nieuw prentenboek voor gevoelige heethoofdjes

BENNEKOM -  ‘Eén van de eerste reacties die we op het boek kregen, is dat het lezertje de situaties zo herkenbaar vond en Draakje helemaal kon begrijpen.

Bruisende Bennekomse Kunstmarkt 7 juli

Zaterdag 7 juli 2018 vindt de Kunstmarkt plaats in Bennekom centrum. Van 10 tot 16 uur kunnen bezoekers genieten van een grote variatie aan kunst en kunstnijverheid in ruim 70 kramen in de Dorpsstraat en op het Van Slootenplein.

Pagina's