Lokaal lezersnieuws

Back to the 60's, 70'and more Buitenzorg Amsterdamseweg 19 Ede

Back to the 60's and more Muziekcafé Ede Buitenzorg Amsterdamseweg 19 Ede

 

Zondag 22 april is de seizoensafsluiting van muziekcafe Ede met muziek uit de jaren 60, 70, 80 en nog meer....

Opening Vomach met nieuw bedrijfspand op nieuwe locatie

Vanmiddag is bij Van Ommeren Machines het nieuwe bedrijfspand feestelijk geopend. Na ruim 10 jaar is Henri van Ommeren met zijn bedrijf verhuisd naar de Postweg 116 in Lunteren. Het nieuwe pand is ruimer dan de oude locatie en is centraal gelegen.

Twintig jaar samenwerken aan een vitaal platteland 

Vereniging Vallei & Boerderij stopt op hoogtepunt

Zomerse Koningsspelen geopend door Kimberley Bos

Was ze deze winter nog de Edese trots op de Olympische Spelen, vandaag ontstak Kimberley Bos een fanatiek vuurtje op de Schoolsport Olympiade. Deze sportiefste dag van het jaar vindt in Ede al 30 jaar plaats, dit jaar weer onder de vlag van de Koningspelen.

Stichting Present Ede en de Christelijke Hogeschool Ede hielden donderdag 19 april een symposium over wederkerigheid.

Ede, 19 april ’18  -  Kom je als (toekomstig) hulpverlener alleen wat brengen of ook wat halen? Daar dachten studenten Social Work van de Christelijke Hogeschool Ede en zorgprofessionals uit Ede samen over na tijdens een symposium op de CHE.

 

Ede: Geen garantie openstelling Natuurgebied De Zanding in Otterlo

Er is geen garantie dat Natuurgebied De Zanding op de langere termijn open blijft voor het publiek. Dat blijkt uit de weigering van ambtenaren te antwoorden op de vraag of Ede kan garanderen dat het natuurgebied niet afgesloten zou worden.

Aftercitorelax-party voor groep 8 van de Ericaschool Otterlo

Na gedane arbeid is het goed uitrusten op donderdag 19 april! Kinderen uit groep 8 maken in de ochtend nog de laatste citotoetsen en denken dat ze in de middag aan de slag gaan met de eindmusical.

Concert Gospelkoor Ha Kol Tsa Ier

Op zaterdag 21 april geeft Gospelkoor Ha Kol Tsa Ier samen met Chr. Koor Testify uit Aalten en gospelconcert. Het concert wordt gehouden in de Christelijk Gereformeerde Kerk te Aalten (Berkhovestraat 9). Het concert begint om 19.30 uur.

De Verkenners van Scouting Scherpenzeel wederom de beste uit de regio

In het weekend van 13 t/m 15 April waren op het Jeugdkampeerterrein in Lunteren de Regionale Scouting Wedstrijden. 19 ploegen uit Ede, Bennekom, Lunteren, Scherpenzeel, Wageningen en Oosterbeek deden mee.

Kunnen kleuters al leren programmeren?

Kunnen kleuters al leren programmeren? Wij weten zeker van wel! Medewerkers van Cultura kwamen op bezoek in de kleuterklassen van CNS basisschool de Wingerd in Bennekom om een les te geven over bijenbotjes.

Pagina's