Lokaal lezersnieuws

Gereformeerde Beginsel Partij stelt vragen aan College en Raad van Ede over rapper Jebroer

Uit berichten hebben wij vernomen, dat er op 29 september 2017 in Wekerom bij Hent uut Zand, een artiest zal optreden met als naam Jebroer. Deze artiest treedt op met Godslasterlijke liedjes en hoe hij denkt over God en godsdienst met nietsontziende teksten.

Blues sunday Cafe de Rechter Bennekom

Sunday blues in cafe de Rechter Bennekom

BENNEKOM - Vanaf oktober 2017 gaan we door met de sundayblues in cafe de rechter.

Samen met de band van Jimmy Glasmacher gaan we zondag 1 oktober er weer een top blues middag van maken,

Brief van Gereformeerde Beginsel Partij aan College en Raad tegen optreden Jebroer in Hent uut Zaand

Geachte College en raad,

Uit berichten hebben wij vernomen, dat er op D.V. 29 sept. a.s. in Wekerom bij Hent uut Zand, een artiest zal optreden met als naam jebroer.

Maak kennis met het Dulon College op 28 september 2017

Kom op 28 september a.s. naar het Dulon College om kennis te maken met de studenten en docenten van het Dulon College. Van 15.00-19.00 uur bieden wij u een afwisselend programma aan met workshops gericht op alle leeftijden.

Walk 4 Veterans: 13.500 euro voor veteranenhond

Ruim 140 wandelaars deden op 9 september en van 20 tot en met 23 september 2017 mee aan de Walk 4 Veterans. Hulp voor Helden organiseerde deze sponsorwandeltocht voor de vierde keer, onder andere vanuit ECHOS Home Baan Zulu in Harskamp. De totale opbrengst bedroeg 13.500 euro.

'Ik leer leren' training en informatieavond mindset

Op zorgboerderij Eck-stra wordt er binnenkort door Eck-stra begeleiding weer een nieuwe 'ik leer leren' training gegeven. Deze training is voor kinderen die in groep 7,8 of in de brugklas zitten en biedt slimme handvatten voor makkelijker en efficiënter leren.

Speel- en beweegtuin voor jong en oudJong en oud bewegen samen in het Beatrixpark

Bewegen is gezond én helemaal als dat buiten kan. Buitenspelen is niet alleen ontzettend leuk voor kinderen maar ze worden ook gezonder, slimmer en socialer. Op oudere leeftijd helpt buiten bewegen om fit te blijven, zowel mentaal als lichamelijk.

Lokale producten uit regio Ede, direct van land naar klant? Over korte voedselketens in regio Ede.

De weg van land naar klant loopt niet meer automatisch via een bezoekje aan de (super)markt. Steeds vaker wordt eten thuisbezorgd, soms gratis of in de vorm van maaltijdboxen.

Tentoonstelling "Kind-onder-Vuur" geopend door burgemeester Verhulst

De opening van de tentoonstelling en de daarop volgende lezing over 150 jaar Rode Kruis in Nederland trok een geïnteresseerd publiek. Dit alles vond plaats op donderdagavond 21 september in CSG Het Streek locatie Zandlaan alwaar de tentoonstelling voor jongeren twee weken opgesteld staat.

Inloopworkshop achtergronden maken

Op donderdag 28 september is er een inloop workshop achtergronden maken met stempelinkt.

U gaat een label maken met een eigengemaakte achtergrond.

Wilt u graag deze techniek leren dan kunt u tussen 13.30 en 16.00 uur aanschuiven aan tafel.

Pagina's