Lezersnieuws

Hoor de roep van de bosuil op landgoed Hoekelum

BENNEKOM - De boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseert op woensdag 27 december een bosuilenexcursie op landgoed Hoekelum. Hij neemt u in het donker mee de natuur in en laat u ervaren wat de nacht te bieden heeft. De bosuil staat centraal.

Gospelkoren Kerstconcert Oude Kerk Veenendaal

Zaterdagavond 23 december geven de Gospelkoren Ha Kol Tsa Ier uit Ederveen (o.l.v. Hanna van der Horst) en The Witnesses uit Ermelo (o.l.v. Dennis de Bruijn) een kerstconcert in de Oude Kerk te Veenendaal. Beide koren worden begeleid door een professionele band.

DTS vrouwen sluiten 2017 goed af met bekerwinst in Dalfsen

Na een weekje vrij dankzij de sneeuw, mochten de DTS vrouwen zaterdag voor de laatste keer dit jaar het veld op. In Dalfsen werd de bekerwedstrijd tegen eersteklasser ASC'62 gespeeld.

Toe aan ontspanning? Last van rug, schouders, nek, burn-out, fibromyalgie? Kom kennismaken met Yin!

Toe aan meer rust en ontspanning?

Verlichting of ondersteuning bij rugklachten, fibromyalgie, artrose, burnout?

Kom ervaren wat Yin Yoga voor jou kan betekenen.

Yin XL - een moment voor jezelf...

Laat je twee uur onderdompelen in Yin Yoga!

Yin Yoga is een heel rustige, zachte, ontspannen vorm van yoga. De houdingen zijn vooral zittend of liggend en worden enige tijd aangehouden. Hierdoor stimuleer je het bindweefsel, waardoor dit zich kan ontspannen en soepeler wordt.

70 en 50 jarige Huurderjubilea bij Woningcorporatie Plicht Getrouw in Bennekom.

Op vrijdag 15 december heeft het bestuur van woningcorporatie Plicht Getrouw in Bennekom opnieuw een aantal trouwe en tevreden huurders tijdens een feestelijke bijeenkomst in de vergaderkamer van Plicht Getrouw in gebouw Cornélie aan de Hendrik van Poelwijcklaan in het zonnetje gezet.

Bond tegen vloeken organiseert winterwandeling over Wekeromse Zand

De werkgroep Barneveld van de Bond tegen vloeken organiseert op donderdag 28 december 2017 een winterwandeling over het Werkeromse Zand.

Kerstnachtdienst Leger des Heils

Kerst, is dat slechts iets voor twee dagen in het jaar? Gaan we daarna weer over tot de orde van de dag? Waarom maar twee dagen per jaar omzien naar elkaar? Samen zijn. Mag dat niet het hele jaar door? Deze vragen zullen we ons stellen tijdens de kerstnacht.

The Christmas Food Fair 2017

The christmas food fair 2017

Tijdstip: 15.00 tot 23.00 uur

Locatie: Fort aan de Buursteeg

Het Grebbelinie bezoekerscentrum organiseert samen met restaurant Grebbelounge en pannenkoekenhuis de Bijenmarkt de eerste editie van the christmas food fair.

The Christmas Food Fair 2017

The christmas food fair 2017

Tijdstip: 15.00 tot 23.00 uur

Locatie: Fort aan de Buursteeg

Het Grebbelinie bezoekerscentrum organiseert samen met restaurant Grebbelounge en pannenkoekenhuis de Bijenmarkt de eerste editie van the christmas food fair.

Pagina's