Lezersnieuws

Op 20 maart vond een uur van gebed plaats in de Oude kerk te Ede.

Op dinsdagavond 20 maart was het uur van gebed in de Oude kerk in Ede vooraf aan de gemeenteraadsverkiezing op 21 maart.

Doe mee aan de markt op Koningsdag in Bennekom

Bennekom – Op vrijdag 27 april organiseert Stichting Koningsdag Bennekom weer de traditionele Koningsmarkt in de Dorpsstraat. Deze drukbezochte braderie biedt voor verenigingen, hobbyisten, verkopers van verzamelingen, antiek en curiosa uitstekende mogelijkheden. Ook dit jaar hoopt de

Dat doet ie anders nooit

Vanavond met de hond aan het wandelen in de Sysselt. Luid blaffende honden blijken even later met z'n tweeen een niet te groot wild zwijn te intimideren. Twee dames en nog twee losse kleine hondjes staan op afstand te kijken. Ik vraag of het hun honden zijn, dat blijkt zo te zijn.

Mannen TweeVV kruipen richting derde plek

De mannen van TweeVV wonnen in Dreumel van Touché met 1-3. Daarmee kruipen ze richting plaats drie van de ranglijst in de promotieklasse.

 

BIT stapt naar rechter om Wiv van tafel te vegen

Ede, 23 maart 2018 – Gisteren hebben stemgerechtigden hun mening gegeven over de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten (Wiv). De voorlopige uitslag laat zien dat de tegenstanders van de inlichtingenwet het referendum erover nipt hebben gewonnen.

Zoek en win met Pasen bij Omroep Gelderland

Maandag 2 april, Tweede Paasdag, staat Omroep Gelderland helemaal in het teken van de paasactie #indeWolken. Er zijn dan vijf pakjes verstopt in de provincie. Wie een pakje vindt, wint een ballonvaart voor 2 personen.

Uitreiking certificaat maatjes dementie

Vorige maand hebben nieuwe maatjes (vrijwilligers) de introductiecursus voor maatjes voor mensen met dementie gevolgd en hun certificaat gehaald. Dit in samenwerking met de casemanager van dementie gelderse vallei. Zij kunnen nu ingezet worden als maatje bij iemand met dementie.

Gratis stookavond bij HAVÉ Verwarming

Landelijke publiciteit voor hout stoken bij HAV? Verwarming Lunteren

LUNTEREN ? Vorige week was er veel aandacht voor het stoken van hout in de landelijke media. ?EenVandaag? bracht op dinsdag een item waarin Harm-Jan van Veldhuizen bij HAV? in Lunteren uitleg gaf over dit onderwerp.

Lezing door de Hcc!seniorenacademie op woensdagmiddag 4-4-2018 over Digitaal lezen 

Er wordt steeds meer digitaal gelezen. Onderzoek wijst uit dat de gemiddelde Nederlander al dagelijks meer dan anderhalf uur gebruik maakt van internet, waarbij 75% van de tijd bestaat uit lezen.

Paasshow

Paasshow bij Autobedrijf Kroon aan de Verlengde Maanderweg 97 Vele aktie's, nieuwe Suzuki's met korting en een groot aanbod occasions. Van 10:00 toto 16:00 bent u van harte welkom !

Pagina's