Lezersnieuws

Bennekomse sopraan Tineke Roseboom live op radio 4

Muziekliefhebbers zaten donderdag avond laat gekluisterd aan de radio. Bennekomse sopraan Tineke Roseboom lanceerde haar nieuwste muziekvideo's live bij Opium op Radio4.

inloop voor doven en slechthorenden

Inloopbijeenkomsten voor Doven & slechthorenden

Zoek jij informatie over slechter horen, hoorhulpmiddelen e.d.?

Wil jij even stoom afblazen over je partner die steeds slechter hoort?

Ben je plotseling doof geworden?

Tygo tekent zijn droomhuis en wint een iPad!

Op vrijdag 19 mei mochten leerlingen van groep 7 & 8 tijdens de Bouwinspiratiedag in Veenendaal op een leuke manier kennismaken met bouw en techniek. Een terugkerend onderdeel is de tekenactie van Kelderman Bouw waarbij leerlingen worden gevraagd om hun droomhuis te tekenen.

Kapper in concept Boost Concept Store Ede

Begin deze maand is Nima Ghaedi begonnen als zelfstandig barber in zijn barbershop: Papillon. Deze barbershop is onderdeel van een uniek concept: Boost Concept Store, Grotestraat 85 Ede

Bach-concert door Gerrie Meijers

In de serie zomeravond-orgelconcerten bespeelt de Haarlemse organiste Gerrie Meijers op woensdag 2 augustus a.s. het orgel in de Oude Kerk te Ede.

Laatste rondleidingen kazerneterreinen Ede

Op zaterdag 29 juli geeft het Platform Militaire Historie Ede deze zomer zijn laatste rondleidingen met de fiets over de zeven kazernes. Om 11.00 uur en om 14.00 vertrekt een ervaren militaire gids vanaf het militair-historisch informatiepunt, onder de Heidebrouwerij.

Emerald-Ede, praktijk voor Guasha therapie voor lichaam en gezicht, viert 20-jarig jubileum

Deze maand is het precies 20 jaar geleden dat ik mijn opleiding voor schoonheidsspecialiste afrondde en mijn eigen praktijk Emerald-Ede startte, aldus Jolanda Piek.

Succesvol seizoen voor Vallei Volleybal Prins

Eredivisionist Vallei Volleybal Prins kijkt terug op een succesvol seizoen. Niet alleen op sportief gebied waren er goede resultaten, ook de officiële start van de bouw van de topsporthal en de groei van de betrokkenheid uit het regionale bedrijfsleven gaven het afgelopen seizoen extra kleur.

Kindervoorstelling 'de Verborgen Schat'

Poppenspeler Mathijs Vlaardingerbroek treedt op donderdag 17 augustus op in de Bethelkerk, als afsluiting van het Vakantie Bijbel Feest. Zijn voorstelling heet: de Verborgen Schat.

Edese jongeren zetten burgemeester in het zonnetje

Een delegatie van de jongerenorganisatie van de Staatkundig Gereformeerde Partij heeft woensdag 19 juli burgemeester Van de Knaap bedankt voor zijn inzet voor de Gemeente Ede.

Pagina's