• : Het wordt weer spannend in Zwembad de Peppel als op zaterdag 29 oktober het zwembad wordt omgetoverd tot griezelslot

    Frans van Daal

Zwembad de Peppel wordt griezelslot

18-10-2016, 16:41 | Lezersnieuws | Frans van Daal

Na een uitverkochte editie in 2015 wordt Zwembad de Peppel in Ede op zaterdag 29 oktober wederom omgebouwd tot een waar griezelslot. Die avond staat een fantastische editie van het spookzwemmen op het programma. Griezels en spoken waren rond om alle bezoekers een prachtige avond te bieden in een spookachtige omgeving. Kaarten zijn online als e-ticket en in de voorverkoop aan de kassa verkrijgbaar voor € 10,00.

Het spookzwemmen van Zwembad de Peppel is een jaarlijks terugkerend evenement. Het spookzwemmen wordt op een zodanige manier georganiseerd dat alle leeftijden mee kunnen griezelen.

Bij binnenkomst worden de bezoekers verwelkomd door griezels en heksen. Enge en spannende geluiden klinken door het zwembad. In het water ligt allerlei spelmateriaal en wie niet bang is in het donker kan van de glijbaan af. In de horeca kunnen de bezoekers even bijkomen met een hapje en een drankje. Bij de toegangsprijs is een broodje knakvinger en griezeldrank inbegrepen. Er is muziek, er zijn speciale effecten en iedereen kan achter een fotobord als griezel op de foto.

Toegangskaarten zijn als e-ticket verkrijgbaar op www.zwembadede.nl/spookzwemmen of aan de kassa van het zwembad. In de voorverkoop kost een kaartje € 10,00. Op de dag zelf is het ook nog mogelijk om een kaartje te kopen voor € 12,50. Voor iedereen die zijn/haar kinderfeestje wil houden tijdens het spookzwemmen is er een speciale aanbieding.

Meer informatie is verkrijgbaar bij de receptie van Zwembad de Peppel via 0318-479735 of info@zwembadede.nl.