Zwembad de Peppel twee weken lang in teken van jungle

13-04-2017, 16:01 | Lezersnieuws | Frans van Daal

In de meivakantie staat Zwembad de Peppel twee weken lang in het teken van jungle. Onder de titel Peppel in het Wild zijn er de dagelijks bijzondere activiteiten die met het thema te maken hebben. Zo is er een roofvogelshow, het Wereld Natuurfonds en de bus van Ouwehands dierenpark komen op bezoek, er zijn filmmiddagen en wedstrijden liaanhangen, wildwaterrace en schatduiken.

De start is op maandag 24 april met een roofvogelshow van De Valk Roofvogels. De twee dinsdagen van de meivakantie staat liaanhangen op het programma: wie kan het langste aan een liaan blijven hangen. Op de woensdagen worden op het grote scherm in het wedstrijdbad junglefilms vertoond. Donderdag 4 mei kan van de bodem van het zwembad een schat opgedoken worden. De vrijdagen is de bandenbaan het toneel van een heuse wildwaterrace.

Bijzonder is de komst van de bus van Ouwehands dierenpark op maandag 1 mei, zeker nu net de twee panda's zijn aangekomen in het dierenpark. Zaterdag 6 mei bezoekt het Wereld Natuurfonds het zwembad. Peppel in het Wild wordt op zondag 7 mei afgesloten met waterdansen.

Kortom volop te beleven. De activiteiten starten over het algemeen om 13.00 uur en hebben plaats tijdens het recreatief zwemmen. Voor toegang gelden de reguliere entreeprijzen voor het recreatief zwemmen. Op Koningsdag 27 april is het bad gesloten.

Meer informatie is verkrijgbaar bij de receptie van Zwembad de Peppel via 0318 - 47 97 35 of info@zwembadede.nl.