• Zoover Award 2016 voor Het Lorkenbos

    LB

Zoover Award voor Otterlo's familiebedrijf1 van de beste 12 vakantieparken van Nederland

22-09-2016, 23:00 | Lezersnieuws | Het Lorkenbos

De afgelopen jaren is er flink geïnvesteerd bij familiebedrijf Het Lorkenbos in Otterlo. Wie hier in het voorseizoen van dit jaar een wandeling heeft gemaakt, zag dat er veel gebeurde. Er werd een nieuw zwembad, familiehuis en rolstoelpad gerealiseerd. Dit zijn slechts enkele werkzaamheden van het voorjaar 2016. Het harde werken wordt nu beloond door een Zoover Award voor Beste Vakantiepark in Nederland!

Het Lorkenbos staat bekend om de gastvrijheid, kwaliteit en comfort van hun bungalows en de natuurlijke uitstraling van het park. Zo ligt het park direct aan de rand van een van de mooiste heidevelden en bossen van de Veluwe. Op nog geen 300 meter afstand, loop je naar de zandverstuiving wat gelijk weer een andere dimensie geeft.

Goed gastheerschap. Daar hoort een warm welkom bij! Een zeer schoon en een warme, huiselijke inrichting zorgt voor het gevoel van thuiskomen en de rust en ruimte rondom de vakantieverblijven geeft de nodige ontspanning! Dit plaatje klopt helemaal bij het Lorkenbos.

Althans,... volgens de Lorkenbosgasten. Want die hebben de afgelopen maanden massaal gestemd op hun favoriete vakantiebestemming. Er zijn punten gegeven en recensies geplaatst.

Het Lorkenbos staat voor persoonlijke benadering en geeft graag advies op maat. Het totaal plaatje moet kloppen als gasten bij het Lorkenbos verblijven, van aankomt tot vertrek! Er wordt voor iedere individuele gast alles in werking gesteld om een verblijf op het park maar ook in Otterlo zo aangenaam mogelijk te maken.

Dit alles heeft te maken met de kwaliteitsslag die Het Lorkenbos heeft gemaakt de afgelopen jaren. Er wordt goed geluisterd naar wat de wensen van de gasten zijn. De 4e generatie Lenderink is al werkzaam in het bedrijf. Het gastheerschap zit deze familie in het bloed.

Het Lorkenbos blijft aan de weg timmeren. Het uiteindelijke doel van het lorkenbos is dat alle gasten zich thuis voelen en met een tevreden gevoel kunnen terugkijken op hun verblijf. Dit wordt gerealiseerd door het toegewijde team van het Lorkenbos. Daarnaast is er nauwe samenwerking met diverse plaatselijke ondernemers. Gezamenlijk zorgen zij ervoor dat er hoogstaande kwaliteit wordt geleverd.

Nominatie

Op donderdag 29 september vindt de uitreiking van de Zoover Awards 2016 plaats. "Eigenlijk hebben we al gewonnen, want er kunnen maar twaalf vakantieparken zeggen dat zij tot de beste twaalf van Nederland behoren. Daarvan zijn wij er één. Wat een eer!" Aldus de familie Lenderink.