• Boer Harms en de Tjoepie Tjoepie-vogel van Poppentheater De Toverbezem

Tjoepie Tjoepie vogel op Kinderboerderij De Proosdij

11-02-2016, 22:41 | Lezersnieuws | Poppentheater De Toverbezem

Poppentheater De Toverbezem speelt in de voorjaarsvakantie op Kinderboerderij De Proosdij vier keer de voorstelling "Een Tjoepie Tjoepie vogel op de boerderij" met na afloop knutselen.

De voorstelling "Een Tjoepie Tjoepie vogel op de boerderij" is in de Voorjaarsvakantie te zien op woensdag 24 februari van 10.30 uur tot 12.00 uur en van 13.30 uur tot 15.00 uur en op vrijdag 26 februari van 10.30 uur tot 12.00 uur en van 13.30 uur tot 15.00 uur op Kinderboerderij "De Proosdij".

De voorstelling speelt zich af op de boerderij van boer Harms en boerin Marie. Niemand weet hoe, maar er gebeuren vreemde dingen op de boerderij Alle dieren hebben honger, hoe kan dat toch? De dieren krijgen iedere dag lekker eten gebracht en toch hebben ze nog steeds honger, het eten verdwijnt steeds! En waarom zijn ze toch allemaal zo bang?

Op een dag is zelfs de worst uit de boerenkool van boer Harms en boerin Marie verdwenen. Er moet wel een dief zijn, maar wie is het?

Gelukkig is er iemand die wel weet wat er allemaal gebeurd op de boerderij. Het is Jan de Vogelman en of wil je weten of het hem lukt om dit probleem op te lossen en de boer en de boerin en alle dieren van de boerderij te helpen, dan moet je gezellig komen kijken.

Iedereen is welkom en kan komen genieten van dit spannende en grappige verhaal dat wordt gespeeld op De Kinderboerderij "De Proosdij" in Ede.

De Poppenkastvoorstelling is speciaal voor kinderen van 3 tot en met 8 jaar en hun families.

Na de voorstelling is er een kleine pauze met voor iedereen iets lekkers te drinken. Daarna maken de kinderen een mooie knutsel die past bij de voorstelling.

Natuurlijk kun je ook rondkijken op de Kinderboerderij De Proosdij en alle dieren bewonderen. Dus kom allemaal!

Iedereen is welkom maar reserveren is wel noodzakelijk en kan via www.detoverbezem.nl of via 0318-614865. De toegangsprijs bedraagt € 7,50 per persoon. Kinderboerderij De Proosdij is gevestigd Proosdijweg 37 (ingang Floreslaan) in Ede.