• Het Eerste Internationaal Kamermuziek Festival Ede was een groot succes.

    Edesche Concertzaal

Tienduizendste bestelling voor Edesche Concertzaal

14-06-2017, 17:40 | Lezersnieuws | Edesche Concertzaal

EDE - De Edesche Concertzaal ontving vandaag haar tienduizendste bestelling sinds de opening in september 2013. Deze tienduizend bestellingen zijn goed voor bijna twintigduizend verkochte kaarten en vele mooie herinneringen.

Herinneringen aan bijvoorbeeld het concert van meesterpianist Severin von Eckardstein, of een uniek concert in de Edesche Concertzaal met maar liefst twee Bösendorfer Imperials op één podium, Simone Lamsma die een prachtig concert gaf en natuurlijk het succes van het Eerste Internationaal Kamermuziek Festival Ede (IKFE) afgelopen hemelvaartsweekend.

Terugblikken is altijd mooi, maar vooruitkijken naar de toekomst is nog mooier. Vanaf september start het vijfde seizoen van de Edesche Concertzaal. Een seizoen waarin oude bekenden als Anna Fedorova, Enrico Pace, Lavinia Meijer en het Brodsky Quartet terugkeren, maar waarin ook plaats is voor nieuwe gezichten en de nieuwe artist in residence Nino Gvetadze, die door het NRC Handelsblad omschreven wordt als "een geboren pianiste met de gave om tot het hart te spreken".

Kaarten voor de concerten zijn te bestellen via http://tickets.edescheconcertzaal.nl.