• Het team van Vallei Volleybal Prins viert een mooie overwinning

    Vallei Volleybal Prins

Succesvol seizoen voor Vallei Volleybal Prins

20-07-2017, 12:40 | Lezersnieuws | Mirjam

Eredivisionist Vallei Volleybal Prins kijkt terug op een succesvol seizoen. Niet alleen op sportief gebied waren er goede resultaten, ook de officiële start van de bouw van de topsporthal en de groei van de betrokkenheid uit het regionale bedrijfsleven gaven het afgelopen seizoen extra kleur.

Monique Becks, voorzitter van Vallei Volleybal Prins is blij met de ontwikkelingen: "Het is uniek dat we in Ede een volleybalteam hebben dat presteert op het hoogste niveau. Met dit team vol jonge talenten sloten we het seizoen af op de zesde plaats. Dat betekent dat dit Edese topteam zesde is van Nederland!"

Middenspeler gezocht!

Hoewel het nieuwe seizoen pas in oktober start, blikt Monique Becks al even vooruit: "De ambitie is om de komende jaren in de top van de eredivisie mee te spelen. Daarom hebben we voor het komende seizoen een mooi team met talentvolle spelers samengesteld. We hebben zes nieuwe spelers, waarvan er één ook actief is in Jong Oranje. Voor het komend seizoen hebben we nog plaats voor een middenspeler. Dus ken je een talentvolle volleyballer? Laat het ons weten! Regel jij de juiste match? Dan verrassen wij jou graag met een bedankje! Neem contact op met Liesbeth Renne of Ivo Martinovic.

Topsporthal

Vorige maand vierde Vallei Volleybal Prins (VVP) de start van de bouw van de topsporthal. Becks: "Wij zijn erg blij dat de bouw van de topsporthal daadwerkelijk is begonnen. Deze mooie, nieuwe locatie maakt het mogelijk dat we op het hoogste niveau kunnen volleyballen. De topsporthal is een mooie uitvalsbasis om het topvolleybal en de talentontwikkeling in deze regio naar een hoger plan te tillen."

Groei businessclub

Vallei Volleybal Prins was afgelopen seizoen niet alleen op sportief gebied succesvol, ook de businessclub van de eredivisionist groeide. Becks: "We zijn blij met het warme welkom dat we van de Edese en regionale ondernemers hebben gekregen. De afgelopen maanden hebben diverse ondernemers zich verbonden aan deze talentvolle eredivisieploeg met de focus op talentontwikkeling in de regio. Kortom: het businessnetwerk van VVP groeit en bruist." Nieuwe sponsoren zijn altijd welkom. Heeft u interesse? Neem contact op met sponsoring@topvolleybalvalleiregio.nl