• Samen die eerste moeilijke stap zetten!

    Runnersworld Ede

Start to Run; beginnerscursus hardlopen gaat weer van start!

20-02-2017, 09:42 | Lezersnieuws | Atletiekvereniging Climax, Gert Beuving, Public Relations

Heb je je ook voorgenomen om meer te gaan sporten en lijkt hardlopen je leuk? Vind je het echter ook zo moeilijk om die eerste stap te maken? Dan is Start to Run misschien iets voor jou. Meer dan duizend beginners zijn je al voorgegaan bij Climax en Runnersworld EDE. Bij ons kun je altijd lopen op jouw niveau, of je een beginner bent of meer gevorderd. In onze loopgroepen train je altijd met een professionele trainer, ga je heerlijk de buitenlucht in, word je fitter én ontmoet je nieuwe loopmaatjes voor het leven.

Start to Run begint op 11 maart a.s. en maakt van jou in zeven weken een hardloper! Met deze hardloopcursus van de Atletiekunie leer je van een professionele trainer op een verantwoorde manier hardlopen. De cursus duurt zes weken en in de zevende week ben je klaar voor de Start to Finish loop: ongeveer 25 minuten non-stop hardlopen. En het leukste is: je doet het niet alleen! Samen met jouw groep zet je die moeilijke eerste stap.

Samen met "medebeginners" ga je zeven weken lang op zaterdagochtend (9.30 uur) en/of maandagavond (19.00 uur) hardlopen. Dus tweemaal trainen per week is ook mogelijk, zonder extra kosten! Je komt op mooie plekjes bij jou in de omgeving en je traint onder begeleiding van een professionele hardlooptrainer van atletiekvereniging Climax. Dé manier om gezellig, leuk en sportief over die drempel heen te gaan. Eerste training start op zaterdag 11 maart om 9.30 uur.

Voorafgaande aan de eerste training is er voor de deelnemers nog een informatie- en kennismakingsavond bij Runnersworld EDE. Deze zal plaatsvinden op dinsdag 7 maart. Je ontvangt hiervoor een uitnodiging na inschrijving.

DEELNAME AAN START TO RUN KOST JE SLECHTS € 49,50!!!

Als je interesse hebt, meer informatie vind je op www.climax-atletiek.nl, kom naar in de winkel of bel ons: 0318-610348

Inschrijven en overige informatie via: https://www.yakultstarttorun.nl/inschrijven