• Spirituele school IBBO Barnsteen

    Petra Kaizer
  • Leerkamer spirituele school

    Petra Kaizer

Spirituele school voor basis- en voortgezet onderwijs erkend door inspectie

17-02-2017, 01:01 | Lezersnieuws | School IBBO Barnsteen

Spirituele school basis- en voortgezet onderwijs erkend door inspectie.

De spirituele school IBBO Barnsteen is in september van start gegaan en afgelopen week officieel door de onderwijsinspectie erkend. Het huidige team is ongelofelijk trots, blij en dankbaar met deze erkenning.

IBBO Barnsteen staat voor Ik Ben Bewust Onderwijs en is een spirituele school voor kinderen en jongeren van 4 tot 18+ jaar. De kleinschalige school voor basis- en voortgezet onderwijs is gevestigd in het bos achter het station Ede-Wageningen. Het adres is Horalaan 5 - gebouw 6 op het terrein van Karakter - in Ede.

IBBO Barnsteen is een school die uitgaat van de behoeftes van het kind, vaak hooggevoelige kinderen. Individuele aanpak en onderwijs op maat staan centraal. IBBO gaat uit van de passie en talenten van elk kind; ieder kind heeft recht op aandacht, liefde en begeleiding. Op deze particuliere school betalen de kinderen slechts 160 euro per maand. De begeleiders stellen hun unieke bijdrage aan de school geheel op vrijwillige basis ter beschikking. Ze werken vanuit hart en ziel in een veilige, liefdevolle, open en respectvolle omgeving en krijgen er heel veel voor terug! De school draait geheel op donaties en met de inzet van vrijwillige leerkrachten en docenten!

Zou je ook mee willen werken? Het is mogelijk om je voor enkele uren, een dagdeel of meerdere dagdelen aan te melden. Ben je gepensioneerd, stagiair, vervanger, gepassioneerd docent en wil je ervaring opdoen in deze nieuwe vorm van onderwijs? Je bent heel welkom.

Meer informatie op www.ibbo.eu of via www.facebook.com/ibbobarnsteen.

Neem voor aanmelding of meer informatie contact op met Petra Kaizer via barnsteen@ibbo.eu of 0318-623319.