• Grote drukte op Boeken- en platenbeurs TweeVV

  • Afrekenen

Recordopbrengst boeken- en platenbeurs TweeVV

03-11-2015, 14:30 | Lezersnieuws | Lia van den Eertwegh

De Smash&Cash boeken- en platenbeurs van TweeVV van zaterdag 31 oktober in 't Laag in Bennekom heeft een prachtig recordbedrag opgeleverd voor de vereniging.

Vorig jaar, toen TweeVV ruim 1800 euro met de boekenbeurs ophaalde, was dat al een record. Dit jaar overtreft alles: de opbrengst voor de vereniging was nu ruim 2300 euro!

Reeds ruim vóór tien uur stond er een lange rij voor de ingang van gebouw Collage. Deze boekenbeurs krijgt dan ook een steeds grotere bekendheid, het was immers alweer de dertiende keer dat het vierde vrouwenteam van TweeVV dit organiseerde. Ook het weer werkte reusachtig mee.

Zo'n hoge opbrengst betekent veel voor een volleybalvereniging als TweeVV. Al die mensen die boeken, platen en cd/dvd's hebben aangeboden en allen die hebben ondersteund tijdens het opbouwen en afbreken van de beurs, wil TweeVV daarom van harte bedanken.

In 2016 is deze grote boeken- en platenbeurs in principe weer op de eerste zaterdag van november, 5 november 2016 dus. In oktober 2016 begint TweeVV weer met het inzamelen van boeken, platen en cd/dvd's.