• Koopplein&DisplayShare

    Koopplein&DisplayShare

Koopplein Ede plaatst samen met DisplayShare digitale schermen.

07-04-2016, 17:00 | Lezersnieuws | Marcel Penterman

Afgelopen weken heb ik een aantal ondernemers in Ede en ook Wageningen bezocht en ons concept uitgelegd. Veel positieve reacties gehad. We hadden verschillende leads gekregen en die gaan we natuurlijk opvolgen. Mocht u ook geïnteresseerd zijn dan kunt u contact met mij opnemen.

Marcel Penterman ede@koopplein.nl of bel 06-42 43 64 65

Het Concept

Ondernemers in de Gemeente Ede, Veenendaal, Wageningen en Renkum profiteren van dit mooie en vooral krachtige concept!

DisplayShare laat lokale ondernemers hun schermen "delen", waar ze als ondernemer kunnen adverteren en profiteren van elkaars display! Het concept is simpel en tegelijk ook enorm krachtig.

"De kracht van herhaling" is waar DisplayShare op in speelt en laat op een digitaal scherm uw advertentie meerdere malen zien en zorgt er dan ook voor dat het winkelend publiek in korte tijd een impressie krijgt van uw bedrijf.

€8 per maand en daarvoor 3000 keer uw bedrijf onder de aandacht brengen.

Door DisplayShare wordt u uw bedrijf minimaal 3000 keer onder de aandacht gebracht in de Gemeente Ede en dat voor maar €8 per maand op een door u gekozen scherm. Uw hoge resolutie advertentie zal weergegeven kunnen worden op een van onze toplocaties!

Uw bedrijf kunnen presenteren in de Gemeente Ede door gebruik te maken van DisplayShare heeft een veel voordelen, het is een goede manier om naamsbekendheid te krijgen en kan zal ook zeken een sterke en goede aanvulling zijn op uw huidige marketing strategie.

Wilt u ook profiteren van deze krachtige manier van reclame maken?

Uw bedrijf presenteren op de schermen van DisplayShare kan heel snel gerealiseerd worden. U krijgt u toegang tot onze portal waar u eenvoudig en snel uw campagne kunt opstarten en aanpassen.

Onze portal is erg eenvoudig te gebruiken voor het snel aanpassen van aanbiedingen en u heeft 24 uur per dag toegang, daardoor u zelf de alle touwtjes in handen!

Ook uw bedrijf presenteren aan een groot publiek? Neem dan contact op met ons, wij helpen u dan graag verder!

http://koopplein.nl/ede/bedrijven/reclame-display