• Mama's Club Ede

Kom langs bij Mama's Club Ede!

28-01-2016, 18:30 | Lezersnieuws | Cindy Matthijssen

Ben jij zwanger of moeder van één of meerdere kinderen tot en met 12 jaar en vind je het leuk om deel uit te maken van een actief netwerk van moeders en hun gezinnen? Dan is de Mama's Club Ede iets voor jou! Je ontmoet andere moeders en kunt je ervaringen delen. Tevens bied je je kinderen afwisselende activiteiten en contact met andere kinderen. Gezelligheid staat voorop! En uiteraard zijn er ook activiteiten voor alleen de mama's onder elkaar!

De Mama's Club Ede organiseert eens in de maand activiteiten voor moeders van kinderen van 0-12 jaar. Het doel van deze activiteiten is om elkaar te ontmoeten en zo ervaringen en tips te kunnen uitwisselen. Hierbij kun je denken aan knutselen, spelen, naar de kinderboerderij of muziek maken.

Daarnaast worden er ook activiteiten voor de moeders zonder de kinderen georganiseerd. Dit zijn de 'Mama-avonden'. Even heerlijk bijkletsen, borrelen, wandelen. Of denk eens aan een filmavond bij Cinemec tijdens de Ladies Night, een thema-avond over opvoeding of deelnemen aan een creatieve workshop.

Als je overweegt om je aan te sluiten bij de Mama's Club Ede, kun je altijd een keertje vrijblijvend langskomen op een van onze activiteiten. Kijk voor meer informatie op www.mamasclubede.nl of mail naar info@mamasclubede.nl. Hopelijk zien we je snel!