• De goede doelen op een rij!

HAVE Verwarming wil hoofdprijs winnen en doneren aan het goede doel

14-01-2016, 16:50 | Lezersnieuws | Peter Pors

Lunterse ondernemer in de race voor landelijke prijs van 100.000 euro

Het Lunterse HAVE Verwarming is vorig jaar uitgeroepen tot branchewinnaar van de Nationale Business Succes Award. Inmiddels is het familiebedrijf genomineerd voor de landelijke finale om zo de meest succesvolle onderneming van het jaar te worden. De prijs van 100.000 euro wordt uitgereikt door oud-premier Jan-Peter Balkenende. Eigenaar en ondernemer Harm-Jan van Veldhuizen heeft een plan: hij wil het totale bedrag van één ton doneren aan vijf goede doelen.

Het bedrijf vraagt klanten, inwoners uit de regio en leveranciers om mee te helpen. Stem op HAVE Verwarming en zorg dat deze hoofdprijs op de juiste plaats terecht komt. De vijf goede doelen zijn Compassion, Cliniclowns, KWF kankerbestrijding, Liliane Fonds en Dorcas. Bij winst ontvangt iedere organisatie dus 20.000 euro.

Succes delen

Eigenaar van HAVE Verwarming Harm-Jan van Veldhuizen is enthousiast en wil zijn succes graag delen: "Met ons team willen we grote successen bereiken. Ik geloof dat succes pas echt succes is wanneer je het kunt delen, bijvoorbeeld wanneer je daar anderen mee kunt helpen. Het bekijken van de lijst met goede doelen drukt ons met de neus op de feiten: er kan zoveel worden gedaan. Daarvoor willen we ons hard maken. En daarom willen we die hoofdprijs binnenhalen met steun van duizenden betrokken mensen."

Stem via gratis SMS

De Nationale Business Succes Award Finale 2015 vindt plaats op 4 februari aanstaande. Vanuit een groot aantal genomineerde bedrijven worden er 5 in de finale geplaatst door middel van publieksstemmen. Hoe meer mensen via gratis sms stemmen, hoe groter de kans dat HAVE Verwarming vijf goede doelen blij kan maken. Het werkt eenvoudig. SMS gratis: NBSA 5785 naar telefoonnummer 4422. De stemperiode loopt van zondag 10 januari tot zaterdag 16 januari 2016 23.59 uur. Er zijn dus zoveel mogelijk verschillende stemmen nodig.