• Jos Breuer (Allegoeds Vakanties) geeft Tineke de Wit (HappyNurse) een bos bloemen na ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst.

    Allegoeds Vakanties

HappyNurse verleent zorg aan vakantiegasten Allegoeds

10-01-2017, 12:01 | Lezersnieuws | Allegoeds Vakanties

Thuiszorgorganisatie HappyNurse en Allegoeds Vakanties zijn een samenwerking aangegaan. Vanaf 2017 verleent HappyNurse de vakantiegasten van Allegoeds Vakanties, die in Lunteren op vakantie zijn, alle zorg die nodig is. Het gaat om ouderen die in hun dagelijks leven thuiszorg ontvangen en zonder deze zorg niet op vakantie kunnen.

Allegoeds Vakanties organiseert al ruim 45 jaar aangepaste vakanties voor ouderen. Een deel van deze vakantieweken vindt plaats in Lunteren, in Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed. HappyNurse maakt het mede mogelijk dat de vakantiegasten een onbezorgde vakantie kunnen beleven door 'thuiszorg op vakantie' te bieden. Tijdens de vakanties verleent HappyNurse de zorg aan de vakantiegasten en zij worden hierbij ondersteund door de vrijwilligers van Allegoeds Vakanties.

Vakanties met zorg voor ouderen

Allegoeds Vakanties organiseert vakanties met zorg voor ouderen. Onder begeleiding van een vrijwilligersteam genieten jaarlijks ruim 800 gasten van een gezellige vakantie in eigen land. Er zijn vakanties voor mensen met een lichte tot intensieve zorg en voor ouderen met (beginnende) dementie. Ook mantelzorgers zijn welkom in de vakanties. Een deel van de vakanties vindt plaats in Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed in Lunteren. Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed én Allegoeds Vakanties zijn beiden onderdeel van Stichting Allegoeds. Meer informatie (0318) 48 51 83/www.allegoedsvakanties.nl.

HappyNurse wijkteam Lunteren, Bennekom en Ederveen

HappyNurse thuiszorg levert thuiszorg in kleinschalige lokale wijkteams van ervaren professionals die de omgeving kennen. Ze richten zich hierbij volledig op het leveren van persoonlijke zorg met liefde en respect voor de wensen van cliënten. Sinds 1 november 2016 is HappyNurse thuiszorg ook in Lunteren, Ederveen en Bennekom gestart; thuiszorg zoals deze is bedoeld, vertrouwd en dichtbij en met hoog gekwalificeerde zorg.

Vestigingsmanager Tineke de Wit is een (wijk)verpleegkundige met 34 jaar ervaring in de thuiszorg. Ze is franchisenemer bij HappyNurse en stuurt wijkteam Bennekom, wijkteam Lunteren en Ederveen en de buitengebieden van Ede aan. "Al mijn ervaring heeft ertoe geleid dat ik nu mijn eigen thuiszorgorganisatie heb. Vanaf januari 2017 biedt mijn team de zorg aan gasten die verblijven in Lunteren bij Allegoeds Vakanties. Een prachtig initiatief waar ouderen op vakantie komen die zorg nodig hebben en door ons team zo goed mogelijk verzorgd worden". Meer informatie 06-40791348.