• Sinterklaascadeautjes in het magazijn van Lobbes.nl

Gratis Sinterklaascadeau voor kinderen Speelgoedbank

27-11-2015, 17:30 | Lezersnieuws | Lobbes.nl

Gezelligheid, liedjes, snoeperij en natuurlijk cadeautjes. De komende weken zijn geliefd bij vele kinderen, en dat is heel goed te begrijpen. Niet voor alle kinderen is het echter vanzelfsprekend om een cadeautje te krijgen, omdat hier bij hun thuis op dit moment geen geld voor is. In Wageningen krijgen alle kinderen die staan ingeschreven bij de Speelgoedbank een nieuw Sinterklaascadeau.

De Speelgoedbank is er voor kinderen uit gezinnen die staan ingeschreven bij de Voedselbank of waarbij hulpverlening aangeeft dat het gezin in aanmerking komt voor steun. Ieder kwartaal kunnen de kinderen bij de Speelgoedbank een tweedehands speelgoedartikel uitkiezen.

De Edese Online speelgoedwinkel Lobbes.nl wil deze kinderen graag wat extra aandacht geven en biedt daarom alle kinderen die staan ingeschreven bij Speelgoedbank Wageningen ook net als vorig jaar een Sinterklaascadeau. Een medewerker van Lobbes.nl: "De speelgoedbank is een prachtig initiatief wat we graag steunen. Het is fijn om zo een stukje bij te kunnen dragen aan een leuk en gezellig Sinterklaasfeest voor iedereen.". Kinderen mogen zelf aangeven welk artikel zij graag zouden krijgen van de Sint. Lobbes.nl en de Speelgoedbank zorgen er vervolgens voor dat de ouders van deze kinderen de artikelen voor pakjesavond gratis kunnen afhalen bij de Speelgoedbank in Wageningen.

Naast de kinderen in Wageningen krijgen ook de kinderen in Amsterdam en Nieuwegein via Lobbes.nl dit jaar een Sinterklaascadeau. De drie speelgoedbanken kunnen op deze manier aan bijna 1000 kinderen een nieuw sinterklaascadeau geven, zodat ook zij dit jaar vol verwachting mogen uitkijken naar het moment dat de Sint langs hun huisje zal rijden.