• Marjan en Gerda heten u van harte welkom in de salon aan de Parkweg

    De Foundation

Foundation Skin Care bestaat twintig jaar

22-11-2017, 20:51 | Lezersnieuws | Maria Harmsen

De Foundation Skin Care bestaat twintig jaar. Twintig jaar waarvan eigenaresse Marjan van den Berge de eerste tien jaar gevestigd was in kapsalon People Behind The Mirror en de laatste tien jaar in het pand er direct naast. Marjan heeft nieuws: "Bert de Zeeuw en ik gaan vanaf januari opnieuw de samenwerking aan. Het wordt een frisse start. Ik heb nu al zin in het nieuwe jaar." Het verbeteren van de kwaliteit van de huid, dat is wat Marjan al twintig jaar met veel plezier bij haar klanten doet. "Ik ben begonnen in de kapsalon en tien jaar geleden een deur verder in mijn eigen pand verder gegaan.

Sinds kort versterkt Gerda van Dorland het team. Zij is gespecialiseerd in acne -behandelingen. Een waardevolle aanvulling voor onze salon." Bij De Foundation Skin Care worden diverse behandelingen gegeven voor zowel mannen als vrouwen. "Huidveroudering, hangende oogleden, verslapte kaakcontour of buik pakken we aan met de Venus Treatment die wij als enige salon in Ede bezitten. Eventueel te combineren met een bindweefselmassage, lymfedrainage, chemische peeling of een anti-aging massage. Wij maken iedere behandeling op maat", aldus Marjan. "Wij willen vooral op een 3-dimensionale manier werken. Niet alleen de bovenkant van een huid is belangrijk, maar ook wat eronder het huidoppervlak gebeurt. Daarom werken we op verschillende huidlagen en met speciale collageensuppletie van binnenuit. Oud worden willen we allemaal, maar er uit oud zien natuurlijk niet."

Vanaf 1 januari is Marjan of haar collega Gerda ook een aantal uren per week aanwezig in de kapsalon voor huidverzorgings-, product- of make-upadvies. "Als kapsalon en schoonheidssalon kunnen wij elkaar versterken door bijvoorbeeld een goed geknipte coupe aan te vullen met mooie strakke wenkbrauwen, een bijpassende make-up en/of een frisse huid. Er goed uit zien van buiten, voel je van binnen. Dat zie je, dat merk je, dan straal je. Een stralend 2018, daar gaan we voor."

De Foundation Skincare Ede

www.defoundation.nl