• Läckbergs nieuwe thriller Heks

    ©dwarsligger

Zweedse Camilla Läckberg signeert bij Boek en Buro Ede

09-09-2017, 11:50 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 23 september 2017,
14:30 tot 15:30

Locatie:

Grotestraat 8-10, Ede
Boek en Buro Ede
Ede

De wereldbekende Zweedse thrillerschrijfster Camilla Läckberg brengt zaterdag 23 september een bezoek aan Boek en Buro Ede. Daar geeft ze tussen 14.30 en 15.30 een signeersessie bij haar nieuwe boek 'Heks'.

Speciaal voor de verschijning van haar nieuwe thriller bezoekt Läckberg (1974) enkele boekhandels in Nederland, waaronder dus Boek en Buro in Ede. In haar tiende thriller in de Fjallbäcka-serie draait het om de verdwijningen van twee meisjes. Met dertig jaar tussen beide zaken is het de vraag of deze verdwijningen toeval zijn of verband met elkaar houden.

Läckberg behoort met schrijvers als Lars Kepler, Arne Dahl en Jens Lapidus tot de best verkopende thrillerauteurs van Zweden. Wereldwijd zijn van haar Fjallbäcka-serie 20 miljoen exemplaren verkocht, waarvan een groot aandeel in Nederlandse vertaling. Diverse van haar boeken zijn verfilmd en de meesten zijn uitgebracht in diverse vertalingen.

Zaterdag 23 september signeert Läckberg tussen 14.30 en 15.30 in het boekhandelgedeelte van Boek en Buro in Ede. Het is niet nodig om uw komst bij de boekhandel te melden, wel is het slim om van tevoren een exemplaar van 'Heks' te reserveren, gezien het om bijzonder bezoek gaat. Het boek kost €22,99 en is ook verkrijgbaar als Dwarsligger.