Siza organiseert rondleiding 's Koonings Jaght voor werkzoekenden

14-11-2017, 09:50 | Lezersnieuws |

Datum:

maandag 20 november 2017,
11:00 tot 12:30

Locatie:

Hartenkoning 5, Ede
Foyer Hartenkoning 5, 's Koonings Jaght
Ede

Siza organiseert een oriëntatiebijeenkomst voor geïnteresseerde zorgprofessionals die graag mensen met een (ernstig) meervoudige beperking willen ondersteunen in het dagelijks leven. Op maandag 20 november geven begeleiders op locatie 's Koonings Jaght een rondleiding: zij laten diverse locaties op het park zien en vertellen hoe het is om met deze bijzondere doelgroep te werken.

Op 's Koonings Jaght ondersteunt Siza volwassenen en kinderen met een verstandelijke beperking, ernstige meervoudige beperking vaak in combinatie met moeilijk verstaanbaar gedrag of andere gedragsproblemen.

De bijeenkomst is van 11.00 tot 12.30 uur. Na afloop weten geïnteresseerden hoe het is om te werken op deze plek waar verschillende woonlocaties zijn en waar dagbestedingsactiviteiten plaatsvinden. Ook leren zij Siza beter kennen en de manier waarop zij cliënten ondersteunt. Siza

Voor meer informatie kun je kijken op www.siza.nl. Aanmelden voor de bijeenkomst kan via www.siza.nl/bijeenkomst. De bijeenkomst start in de foyer van Hartenkoning 5 op het park van 's Koonings Jaght.