• Shop & Do Event op 10 maart 2018

    Differenzz Events
  • Shop & Do Event op 10 maart 2018

    Differenzz Events

Shop & Do Event: gezellig avondje uit op 10 maart!

12-02-2018, 22:10 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 10 maart 2018,
18:30 tot 22:00

Locatie:

Hurkweg , Bennekom
Zalencentrum De Brink Hurkweg Bennekom
Bennekom

Gezellig avondje uit tijdens het Shop & Do Event

Op zaterdag 10 maart wordt van 18.30 tot 22.00 uur het Shop & Do Event georganiseerd in Zalencentrum De Brink in Bennekom (ingang aan de Krulweg). De avond staat volop in het teken van shoppen, modeshows en workshops. Een compleet avondje uit dus! De entree is € 7,50 inclusief een shoptegoed van € 2,50. Parkeren is gratis.

Shoppen

Bij zo'n 30 kraampjes kan iedereen gezellig shoppen. Er is genoeg: van kleding tot woondecoratie en van beautyproducten tot kinderkleding en nog veel meer.

Modeshows

Tijdens het Shop & Do Event verzorgen Labelle Mode, Van Wonderen Shoes & Stuff en Amber's Boetiek uit Bennekom de modeshows. Inspiratie opdoen tijdens de shows en vervolgens gelijk de leukste items shoppen.

Workshops

Op 10 maart kan je tijdens het Event deelnemen aan verschillende workshops. Er zijn doorlopende workshops (zonder inschrijving) én workshops waarvoor iedereen zich vooraf moet inschrijven. Dat kan heel makkelijk via www.differenzz.nl.

De entree is € 7,50 inclusief € 2,50 shoptegoed!

Dus je betaalt slechts € 5,-, want het shoptegoed lever je natuurlijk in bij 1 van de deelnemers of workshops (bij een minimale besteding van € 10,00). De verkooppunten van de entreekaarten vind je op www.differenzz.nl. Het is aan te raden om de kaarten vooraf aan te schaffen, zodat je zeker weet dat je het Shop & Do Event niet mist. Vanwege de veiligheid hanteren ze namelijk een maximaal aantal bezoekers.